El ministeri de la veritat

Comentari a El món a Rac1:

L’Espanya del búnquer és la societat orwelliana totalitària i repressora del tripartit únic, l’elit dirigent i la massa entretinguda i controlada per la policia del pensament. El 1984 el Ministeri de l’Amor torturava, el de la Pau era el de la Guerra i el de la Veritat manipulava.

 A l’Espanya del búnquer, el 155 serveix per recuperar la convivència, de la venjança se’n diu justícia i de la ideologia, delicte.

Volen complir la llei? La de partits diu que un partit polític ha de ser declarat il·legal quan la seva activitat vulneri els principis democràtics, particularment quan persegueixi deteriorar el règim de llibertats o impossibilitar el sistema democràtic.

Com? Perseguint persones per raó de la seva ideologia. O propiciant o legitimant la violència per fer desaparèixer les condicions necessàries per exercir la democràcia, el pluralisme i les llibertats polítiques.

Així que, senyor M. Rajoy, autodissolguin-se i tornin els diners.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *