The fruitiest killers

Comentari a El món a Rac1:

Un editor britànic va publicar fa uns dies un tuit que ha fet fortuna aquest cap de setmana en que diu que l’uniforme de la Legió no té el botó de dalt, la qual cosa fa als legionaris els assassins més sexis del món. L’home porta 5.000 retuits i 440 comentaris. Alguns de gent que vomita, d’altres de tuitaires que han entès la ironia i d’altres que analitzen si els diu gais o no.

I això és el que passa amb els comuns, sobretot a la xarxa. Que hi ha independentistes que treuen les vísceres, altres que pressionen legítimament tirant d’hemeroteca i els que entenen que la política és un joc d’interessos. I els comuns els tenen, com els tenen els indepes. I jugaran les cartes a mesura que s’apropi l’1 d’octubre en funció del que més els beneficiï. Uns els diran mercenaris, els altres que fan la puta i la Ramoneta, altres pensaran que Colau actua amb intel.ligència.

L’11-S i el 15-M tenen agendes diferents, però han de trobar complicitats. I això no es fa ni amb crits i insults, ni amb prejudicis a banda i banda i banda, ni amb paternalismes, ni amb superioritat moral. Es fa trobant interessos polítics comuns.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *