‘No te rías, que es peor’

Comentari a El món a Rac1:

El mateix dia que el Congrés reprova al ministre de Justícia, al fiscal general i al cap de la fiscalia anticorrupció per afavorir els interessos del govern, aqurst trident es querella contra una consellera per voler comprar unes urnes. El món no ens mira, perquè ja té prou feina amb els seus bojos domèstics. Però si algú gira el cap per casualitat, veurà una democràcia tant decadent, que el senyor taronja amb botó nuclear a qui busquen mainadera als Estats Units, els semblarà un intel.lectual refinat.

Presentar una querella preventiva contra una intenció, és digne del virus Wanna Cry escampat pels cervells. Però considerar malversació la compra d’urnes sota amenaça de presó, perquè seria “una disminució il.licita de recursos públics”, en un país d’elits extractives del pressupost que no es paguen de la butxaca ni els xiclets, ni els gintònics, ni el cigaló… això sí que no es veia des de l’època de No te rías, que es peor.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *