PRESENTACIÓ DE “RIZOMA” A L’AUDITORI DE LA NUCIA

<<— clica damunt la tarja per ampliar i visualitzar millor

El pròxim divendres 10 d’octubre, a les 20:30 hores, farem la presentació de “Rizoma. Llibre de les Evanescències” a la Sala Ponent de l’Auditori i Centre Cultural de la Mediterrània de la Nucia.

Esteu convidats a assistir per passar una vesprada-nit entre amics, escriptors i amants de les lletres valencianes. La presentació anirà a càrrec de Juli Capilla, coordinador de la revista Caràcters; el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Nucia, Julio Camacho; i Joan-Carles Ortega, l’autor del poemari guardonat en el IV Premi 9 d’Octubre de Literatura en Valencià i ara editat per Bròsquil Edicions;

A l’acte públic, comptarem amb una delegació de la Llibreria-Papereria de les Germanes Tasa, de Callosa d’en Sarrià, que instal·laran a l’Auditori un punt de venda d’exemplars de “Rizoma”,

Aquesta publicació compta amb un pròleg de Lluís Alpera, epíleg de Carles Tasa i il·lustracions de Toni Ferri; l’edició s’ha realitzat gràcies a l’organització de l’Ajuntament de la Nucia i amb el patrocini de l’Obra Social de la Caixa.

Baixa’t aquest article en format PDF i re-envia’l per email a les persones com tu que vos estimeu la cultura valenciana, feta des de la nostra comarca de la Marina Baixa. Ens veiem tots a la Nucia!

Salutacions i records,

Joan-Carles


Seguiment de la notícia:

– Grupo Noticias: http://www.prensaynoticias.com/modules.php?name=News&file=article&sid=57768

– Ràdio Benidorm, Cadena Ser: http://www.radiobenidorm.es/noticias.php?ident=283

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *