Només un bloc

Més per ser escrit que per ser llegit

6 de novembre de 2017
0 comentaris

Per què faré vaga?

Aquest dimecres hi ha convocada una vaga general. Voldria explicar quatre raons que tinc per afegir-m’hi.

  1. Per denunciar l’empresonament de part del Govern, d’en Jordi Sánchez i d’en Jordi Cuixart. Per què l’Estat Espanyol els ha empresonat perquè ells m’han ajudat a mi. Ells sabien que podien abandonar la que és la meva lluita per estalviar-se la presó. Jo renuncio al sou d’un dia però la injustícia espanyola a ells els ha robat molt més.
  2. Perquè estan empresonats per haver optat per la via pacífica. Perquè han posat la seguretat dels ciutadans per davant de la independència. I això els ho agraeixo molt. Els inconvenients d’una vaga general seran menors que les situacions que es podrien derivar d’un enfrontament de Mossos amb les forces d’ocupació, amb ciutadans pel mig.
  3. Per posar de manifest que la situació no és normal. Cal fer veure que tenir mig Govern empresonat per motius estrictament polítics trenca la normalitat del país. Que empresonar dos presidents d’associacions pacífiques trenca la normalitat del país. La normalitat i la quotidianitat l’han trencat ells, amb la vaga ho manifesto.
  4. Per avisar als meus governants. Per deixar clar en la construcció de la República que hi ha coses que no tolerarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!