Només un bloc

Més per ser escrit que per ser llegit

8 de juliol de 2012
Sense categoria
0 comentaris

DNSChanger

Avui llegeixo a Vilaweb que l’FBI tancarà en data 9 de juny uns servidors DNS que han estat donant servei a 250000 persones per culpa d’un virus. L’FBI coneix l’existència d’aquests servidors des de mitjans del mes d’abril que van detenir els responsables.

La pregunta que m’ha sorgit és: per què han trigat dos mesos a tancar-los?
– Potser volien avisar a tothom per tal que tingués temps de canviar els servidors de noms. Però si ho han fet, jo no me n’he assabentat.
– Potser els han estat buscant tot aquest temps. Però aleshores la pregunta que em ve al cap és: On estan aquests servidors. Entenc que si l’FBI els apaga és que deuen estar als Estats Units. O potser els apagaran remotament? Però aleshores hi tenen dret?

I ara amb visió un xic conspiradora… han aprofitat els servidors per tafanejar una miqueta els gustos dels usuaris infectats? Allò de “ja que no ho podem fer nosaltres, aprofitarem això que ens han fet”.

I ens diran quines pàgines eren objectiu de la desviació? per què totes les molèsties que es varen prendre els autors algun objectiu deurien tenir. Potser això és el que han estat investigant i buscant proves.

Són només reflexions en veu alta, avui que precisament he perdut tres hores netejant un servidor que algú amb ganes de passar l’estona o fer negoci havia compromés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!