L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

23 de maig de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Programa especial cara al públic

El dimecres 20 de juny, a les 19 hores,  L’Altra Ràdio enregistrarà, cara al públic, a la seu del Caixafòrum de Barcelona (Avinguda del Marquès de Comillas, 6-8) el col.loqui "La nova cultura de la radiodifusió internacional". Diversos especialistes del programa i de l?Associació de Radioescoltes de Barcelona (ADXB) reflexionaran sobre el paper de les emissores internacionals en el segle XXI. Prèviament, el director de L?Altra Ràdio, Cinto Niqui, farà una breu exposició sobre el paper de la radiodifusió internacional a finals del segle XX – tema que ha estudiat en la seva tesi doctoral, presentada a finals de març a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els assistents rebran exemplars de les revistes "CQ Radioamateur" i "Electrónica y Comunicaciones". També es farà el sorteig d’uns walkies de lliure ús, cedits per President, de dos carregadors intel.ligents de baterias AA/AAA de la marca MAHA, cedit per Astroradio i d’alguns exemplars del CD-ROM "Experimentar con satélites", d?Eduard Garcia-Luengo.

Les invitacions es poden demanar al formulari que trobareu a la web de L’Altra Ràdio .

El col.loqui s?emetrà per Ràdio 4 el dissabte 23 de juny, a les 14 hores, i el diumenge 24, a les 24 hores..

En aquesta temporada Ràdio 4 ha complert 30 anys i L’Altra Ràdio, l’únic programa de la radiodifusió catalana especialitzat en la cultura audiovisual, ha superat les 1700 edicions i ha complert 27 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!