Guanyadors concurs L’Altra Ràdio 1700

Fet el sorteig, entre tots els participants del concurs L’Altra Ràdio 1700, els guanyadors dels set premis són:

Primer premi. Un receptor multibanda portàtil Radio DE 1103, cedit per Astroradio. Ramon Compte, Sant Martí de Tous.

Segon premi. Una subscripció gratuïta a  la revista CQ Radioamateur. Amadeu di Giacomo, Barcelona.

Tercer a setè premi. Tres DVDs produïts per l?Observatori Europeu de TV Infantil i  un exemplar del llibre ?La ràdio i el cinema. 50 Premis Sant Jordi de Cinematografia.? Pere Andreu Jariod, Barcelona; Josep Vives, Sabadell; Miquel Llompart, Lleida; Josep Nicolau, Barcelona; i Josep Belmonte, Castellbell i el Vilar.

Mitjançant el correu electrònic particular ens posarem en contacte amb tots els guanyadors per informar-los de com rebran els premis. Gràcies a tots per participar i fer-nos saber quan i com ens escolteu.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *