Contingut del programa 1700, del 3 i 4 de març

L’Altra Ràdio el dissabte 3 de març, a les 14 hores, i el diumenge 4, a les 24 hores, us oferirà els següents continguts: una salutació del Degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Maria Blanco; el resultat del concurs L’Altra Ràdio 1700; l?alfabetització mediàtica, amb Joan Homar de l?Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa; la radioafició, amb Jaume Planas; les noves tecnologies audiovisuals, amb la Federació Catalana d?Empresaris Instal.ladors de Telecomunicacions;Internet, amb Vicent Partal, director de Vilaweb; els altres meteoròlegs, amb Meteoclimàtic; la història de la ràdio, amb Martí Garcia-Ripoll; i escoltant el món a l?ona curta, amb Paco Rubio l?Associació de Radioescoltes de Barcelona.

Aquest programa es podrà escoltar per Internet en format MP3, fins el dia 17 de març, a la web de L’Altra Ràdio. Per descarregar el fitxer cal clicar a l’enllaç "escolta el programa per Internet", a dalt a l’esquerra. Al mateix lloc trobareu el programa de la setmana anterior. (Cinto Niqui)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *