Contingut del programa del 17 i 18 de febrer

L’Altra Ràdio el dissabte 17 de febrer, a les 14 hores, i el diumenge 18, a les 24 hores,  us oferirà els següents continguts: l’Internet cultural, amb el periodista Josep Angel Martos; l?actualitat radiofònica a l?Estat espanyol, amb Luis Segarra de Guia de la ràdio; les històries de la ràdio,amb Joan Julià, de l?Associció Cultural Amics de la Ràdio; la radioafició, amb Joan Balaguer de la Unió de Rarioaficionats de Catalunya; i la història de la radioafició, amb Xavier Paradell, de la URB.

Aquest programa es podrà escoltar per Internet en format MP3, fins el dia 3 de març, a la web de L’Altra Ràdio . Per descarregar el fitxer cal clicar a l’enllaç "escolta el programa per Internet", a dalt a l’esquerra. Al mateix lloc trobareu el programa de la setmana anterior. (Cinto Niqui)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *