Contingut del programa del 10 i 11 de febrer

L’Altra Ràdio, el dissabte 10 de febrer, a les 14 hores, i el diumenge 11, a les 24 hores, us oferirà els següents continguts: la cultura multimèdia, amb el periodista Eduard Garcia-Luengo;
La ràdio municipal a Catalunya, amb Toni Sintas, director de Ràdio Arenys; els records de ràdio de Manel Sorribas; la radioafició, amb Àngels Font, del Radioclub Quixots Internacionals; les telecomunicacions mòbils, amb l?enginyer Oscar Espallargas; la història de la radioafició, amb Xavier Paradell, de la Unió de Radioaficionats de Barcelona; i la cultura catalana a Internet amb Quico Gras, president de la Fundació Punt Cat.

Aquest programa es podrà escoltar per Internet en format MP3, fins el dia 24 de febrer, a la web de L’Altra Ràdio . Per descarregar el fitxer cal clicar a l’enllaç "escolta el programa per Internet", a dalt a l’esquerra. Al mateix lloc trobareu el programa de la setmana anterior. (Cinto Niqui)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *