Participa al concurs L’Altra Ràdio 1700

Aquest any 2007  L?Altra Ràdio compleix 27 anys a Ràdio 4 i arriba a la seva edició número 1700. Per celebrar-ho convoquem el concurs  L?Altra Ràdio1700. Entre tots els participants, al programa del 3 i 4 de març sortejarem 7 premis.

Primer premi. Un receptor multibanda portàtil Radio DE 1103, cedit per Astroràdio.

Segon premi. Una subscripció gratuïta a la revista CQ Radioamateur.

Tercer a setè premi. Tres DVDs produïts per l?Observatori Europeu de TV Infantil i un exemplar del llibre "La ràdio i el cinema. 50 Premis Sant Jordi de Cinematografia."

Els oïdors que vulgueu participar només ens heu de dir, abans del dijous 1 de març de 2007, quan ens escolteu i per quin canal de comunicació seguiu L?Altra Ràdio. Actualment ens podeu escoltar per FM, via satèl.lit o a Internet, en el moment de l?emissió o a la carta en format MP3. Ompliu el següent qüestionari i ja entrareu en el concurs. Només acceptarem una participació per persona.

Gràcies per escoltar-nos i per voler participar al nostre concurs.

Col.laboren Astroradio, CQ Radioamateur, OETI i Ràdio 4

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *