L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

11 de gener de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Punt 6 Ràdio

Més de quaranta artistes participaran en la marató de 69 hores de música en català de Punt 6 Ràdio de Reus.

Punt 6 Ràdio emetrà, a partir de dijous 11 de gener a les deu de la nit, una marató radiofònica de 69 hores de música en català per celebrar el divuitè aniversari del ‘Cops i Flames’, el programa degà en aquest gènere.

En la marató, s’entrevistaran 18 artistes, hi actuaran 25 grups i cantautors, s’emetran 20 reportatges i hi col·laboraran 30 persones. Entre els artistes participants hi haurà Marina Rossell, Pep Sala, Whiskyn’s i Santi Arisa.

La marató radiofònica donarà el tret de sortida el dijous vinent, 11 de gener, a les deu de la nit, i s’allargarà fins diumenge dia 14, a les nou del vespre. El macroespai de 69 hores només es veurà interromput per la transmissió del partit de futbol entre el Blanes i el C.F.Reus Deportiu i es podrà seguir al Camp de Tarragona pel 99.8 de la FM o a través d’Internet a ‘www.punt6camp.com’.

Durant l’emissió del programa especial es podran escoltar
entrevistes a artistes, actuacions en format acústic als estudis de l’emissora, reportatges d’actualitat i històrics, monogràfics, seleccions musicals. L’emissora local també ha convidat a participar a membres d’altres emissores com Ràdio 4, Tarragona Ràdio i Ràdio Terrassa, entre altres.

Els artistes que oferiran cançons en directe en format acústic són: Vilella, Whiskyn’s, Xavier Macaya, Fito Luri, Josep Thió, Santi Arisa, Berta, La Puerta de los Sueños, Lexu’s, Rosa Luxemburg, G-21 Km, Mertixell Gené, Tirant lo Canya, Cram, Sota Zero, L’Home Invisible, La Sonora, Splak, Altres Contes, Marina Rossell, Pepet i Marieta, Orchestra Fireluche, Desembre, Pau Alabajos, Avalot,
Papa:Nöes, Set i Mig, Ariel Santamaria, Pere Espinosa, Busknbaix i Cesk Freixas.

D’altra banda, durant la marató també s’emetran entrevistes als següents grups i cantautors: Gerard Quintana, Pep Sala, Xavier Baró, Rodamons, Amb una mica sort, Cris Juanico, Jordi Batista, Mone, Gertrudis, Companyia Elèctrica Dharma, Miquel Abras, Novo, Ia Clua i Nacho Chapado.

En l’especial, també s’ha preparat un seguit de reportatges sobre la Trinca, Pau Riba, Zit Zània, Ni Idea, Lluís Llach, el pop i el rock dels anys 80, Duble Buble, homenatge a Teresa Rebull, Croma, Atzucac, homenatge a Teresa Rebull i les pel·lícules ‘Dioptria’ sobre Pau Riba i ‘Rock & Cat’.

En l’apartat de monogràfics, es podran escoltar els
especials ‘Tribut a Sopa de Cabra’, ‘el rock dels anys 70’, Guillem d’Fak, La Madam, el concurs Enganxa’t a la música, ‘La música al País Valencià’, ‘La música del Camp de Tarragona’, ‘Els musicals’, ‘El català i les seves variants a través de la música’, la rumba catalana i l’autor medieval ‘Mateu Fletxa ‘El Vell’.

Anteriorment, el programa ja havia organitzat maratons radiofòniques similars: 14 hores (1991), 24 hores (1993), 30 hores (2002) i 48 hores (2004).  (Jordi Pinyol)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!