L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

15 de novembre de 2020
0 comentaris

Continguts de L’altra ràdio del dimecres 18 de novembre, a les 12:05 hores, i el dissabte 21, a les 23 hores

El dimecres 18 de novembre, a les 12:05 hores, i el dissabte 21, a les 23 hores, L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, us oferirà els següents temes.
Creativitat cibernètica, “big data” i intel·ligència artificial, amb Ramon Sangüesa, Doctor en Informàtica i professor de la UPC.
L’ús d’Internet, amb Quico Gras, especialista en tecnologia de les comunicacions.
Els aparells audiovisuals, amb Jaume Benet, professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.
La radioafició, amb Miquel Àngel Sáez, president de la Federació Catalana de Radioafeccionats i director de la Fira Mercaham.
Luis Segarra de Guia de la Ràdio repassarà les principals novetats radiofòniques a l’Estat espanyol.
Des de l’escola Montessori Palau Girona l’alumnat de la professora Mia Men es aportaran les seves reflexions sobre la indústria dels videojocs.
Des de la cooperativa femProcomuns, Mònica Garriga exposarà el concepte “cooperativisme de plataforma”, relacionat amb les tecnologies tecnoètiques.
Les minories culturals i els mitjans de comunicació, amb Raul Martínez, Doctor en Ciències de la Comunicació i professor de la Universitat de Vic.
L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/…/programa/rne_rne4-live/1712438/
Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.
Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.
A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!