L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

12 de juliol de 2020
0 comentaris

Continguts de L’altra ràdio del dimecres 15 de juliol, a les 21:05 hores

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, el dimecres 15 de juliol, a les 21:05 hores, en una versió reduïda de 20 minuts, us oferirà l’última edició de la 40ena temporada. Amb els següents continguts.

Estem a pocs dies del llançament de la Mars Rover 2020 cap a Mart.
A la tardor el Smart City Expo World Congress es farà de forma virtual, des de Barcelona.
El supercomputador Mare Nostrum ja es pot visitar virtualment.
Acord entre Nielsen Global Media i inLab Digital per impulsar el mesurament transparent i independent de la publicitat en línia a l’Estat espanyol.
Els cotxes dels propers anys serviran per desplaçar-se, però també seran llocs d’infoentreteniment audiovisual.
Nova emissió en castellà a l’Ona curta: la de Ràdio Algèria Internacional.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacar…/…/programa/rne_rne4-live/1712438/

Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.

Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.
A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio  i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

El confinament de fa uns mesos i la situació actual de represa no ens han permès poder fer tres espais especials cara al públic que teníem previstos. Abans vam tenir la possibilitat de celebrar els nostres 40 anys al centre de TVE a Catalunya, a finals del mes de gener, fent un programa especial en un plató i visitant el Museu de RTVE. Una mica abans vam estrenar, amb Berícid Sulfúric, la ficció sonora “El Museu de la Ràdio”. I a finals de l’any passat vam rebre el Premi Nacional de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i gran part de l’equip ens vam poder trobar al Palau de la Generalitat el dia del lliurament i vam poder rebre l’afecte de moltes persones que ens escolteu i de moltes companyes i molts companys d’ofici. A més, ja en temps de confinament, 8 associacions de radioaficionats relacionades amb L’altra ràdio van activar, durant 15 dies del mes de maig, l’indicatiu especial AM40 LAR, fent uns 14.200 contactes amb 100 països. Per tant, ni que no hem pogut fer tot el que havíem preparat per celebrar els 40 anys a Ràdio 4 ens quedem amb tots aquells bons moments.

Gràcies a tota l’audiència per la vostra fidelitat i estimació vers l’equip que fem L’altra ràdio.

Ànims, bon estiu i bona ràdio.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!