Programa especial cara al públic de L’altra ràdio a TVE a Catalunya i visita al Museu de RTVE

El divendres 31 de gener a les cinc de la tarda farem un programa especial cara al públic al Plató 5 de TVE a Catalunya, a les seves instal·lacions de Sant Cugat i, posteriorment, una visita guiada per Nico Albéndiz al Museu de RTVE.

En el programa especial tindrem, entre d’altres invitats, a Tinet Rubira, director general de Gestmusic la productora responsable d’OT que acaba de començar nova edició; l’actuació, en directe, del grup Alma de Boquerón que està a punt de treure el seu quart disc -amb les seves rumbes mestisses-; i el professor dels estudis d’audiovisuals de la Universitat de Barcelona i autor del llibre “Vídeo para redes sociales”, Juan José Boté.

Si voleu acompanyar-nos és imprescindible tenir una invitació per accedir-hi. Ens la podeu demanar a la següent adreça electrònica:   museudelaradio@gmail.com

Les invitacions es donaran per ordre d’arribada dels correus.

Gràcies als qui ens vulgueu acompanyar.

Afegeix un comentari