L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

23 de desembre de 2019
0 comentaris

Continguts de L’altra ràdio del dimecres 25 de desembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 29, a la mitja nit (24 hores)

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, el dimecres 25 de desembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 29, a la mitja nit (24 hores), us oferirà el primer programa especial commemoratiu dels seus 40 anys d’emissió a Ràdio 4.

Estrena de la ficció radiofònica “El museu de la ràdio”, una coproducció del col·lectiu Berícid Sulfúric i L’altra ràdio, enregistrat cara al públic a l’estudi 31 de RNE a Catalunya. Guió escrit per Anna Ferrer Albertí, Vicent Ortega i Pau Pérez. Sonorització d’Helena Ramos de RNE. Amb les veus d’Anna Ferrer Albertí, Laia Garcia, Vicent Ortega, Pau Pérez, Clara Schwarze i les col·laboracions de Pitu Martínez, Irene Lapuente i Cinto Niqui, de L’altra ràdio de Ràdio 4.

Tres reportatges sobre els canvis que s’han produït a la música, la informàtica i la televisió en els últims quaranta anys, fets pels alumnes de segon d’ESO de l’Institut Quatre Cantons de Barcelona. Per tercer any consecutiu aquest institut públic col·labora amb L’altra ràdio.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacar…/…/programa/rne_rne4-live/1712438/

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

L’altra ràdio compleix 40 anys i és el magazín radiofònic en llengua catalana, de qualsevol gènere, amb més temporades ininterrompudes d’emissió. En aquesta temporada ha merescut el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Radiodifusió, atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!