L’altra ràdio compleix 40 anys i participarà a El Matí a Ràdio 4

L’altra ràdio aquesta temporada compleix 40 anys a Ràdio 4 i és el magazin radiofònic en llengua catalana, de qualsevol gènere, amb més temporades ininterrompudes d’emissió.
L’altra ràdio de Ràdio 4 començarà la 40ena temporada el dimecres 4 de setembre amb una novetat. Els dimecres canvia el seu horari d’emissió i passa a les 21:05 hores, una hora abans que la passada temporada. Es manté la repetició del programa el diumenge següent, a les 24 hores.
La intel·ligència arificial, Internet, la supercomputació, les telecomunicacions, els usos socials de la tecnologia, la cultura audiovisual, el periodisme digital, l’actualitat de la radiodifusió, la radioafició i la radioescola seguiran essent  alguns dels seus temes principals.
Una altra novetat és que, des del 10 de setembre, L’altra ràdio tindrà una secció setmanal, sobre innovació tecnològica, al programa El Matí a Ràdio 4, presentat per Ramon Castelló. Cada dimarts, cap a les 10:45.
Afegeix un comentari