Edició especial de L’altra ràdio dedicada al Carnaval de Cadis

El dijous 22 de març, a les 22h i el diumenge 25, a les 24h. us oferirem un programa especial dedicat als Audiovisuals, la informàtica i les coples en el Carnaval de Cadis. Amb la participació d’Antonio Pedro Serrano, un enginyer informàtic que és l’autor i el creador de la Chirigota del “Canijo de Carmona”; del músic Julio Pardo, que des de fa 40 anys dirigeix el cor amb més primers premis del concurs; i de Germán García, el professional d’Onda Cadiz que des de l’any 2006 segueix tota l’actualitat del Carnval d’aquella ciutat durant tot l’any.
La Fundación ANDACAT per segona vegada va portar el “Carnaval de Cádiz a Barcelona”. El passat diumenge 11 de març a la tarda, a l’escenari del Gran Teatre del Liceu van actuar més de 100 persones integrants de “Comparses, Chirigotes, Cors i Quartets” finalistes de l’edició 2018 del Concurs Oficial d’Agrupacions Carnavalesques.
L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4, al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio

Afegeix un comentari