Contingut del programa del 23 i 24 de setembre

L’Altra Ràdio el dissabte 23 de setembre, a les 14 hores, i el diumenge 24, a les 24 hores, us oferirà els següents continguts:

Els discos i la ràdio, amb el músic i periodista Jordi Roura;
l?alfabetització mediàtica, amb l?Observatori Europeu de TV Infantil; les meravelles de les telecomunicacions,amb Salvador Caballé; els continguts de CQ Radiomateur, amb Xavier Paradell; la tertúlia de la ràdio i la televisió internacional, amb Santi Riera ,periodista, Paco Rubio, radioescolta, i Joaquim Fàbregas,enginyer. 

Aquest programa es podrà escoltar per Internet en format MP3, fins el dia 1 d’octubre, a la web de L’Altra Ràdio. Per descarregar el fitxer cal clicar a l’enllaç "escolta el programa per Internet", a dalt a l’esquerra. (Cinto Niqui)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *