La Tafanera de Saltamartí

Saltamartí llibres. La llibreria de C/Canonge Baranera 78, a Badalona www.saltamarti.cat

29 de novembre de 2017
1 comentari

porta automàtica

Aquesta tarda em dirigia tota decidida a obrir a la porta d’entrada de Saltamartí, quan tot de cop i com per art de màgia, s’ha obert tota sola convidant-me a entrar sense cap esforç.

He fet una mirada interrogativa cap a la Sílvia de Saltamartí i ha respost amb un cansat “si és cert hem canviat la porta, ara és automàtica”. Després d’alguns comentaris i una mica de conversa amb els llibreters amics, he pogut constatar que estan contents però alhora sorpresos de l’impacte i notorietat que el canvi de porta ha tingut entre els clients de Saltamartí. La Sílvia i en Gerard m’explicaven divertidament que havien tingut més felicitacions per la instal·lació de la porta que per haver convidat i haver compartit presentacions amb la Isabel Clara Simó, o la Maria Barbal, l’Enric Juliana, en Rafel Nadal o la Sílvia Soler i la Flàvia Company i l’Almudena Grandes, en Màrius Serra, la Nora Almada, la Blanca Busquets, la Carme Riera i en Xavier Bosch, i tants i tants altres que han passat per Saltamartí!

Be doncs jo també he estrenat la porta i els felicito pensant en la gent gran, en els pares i mares amb cotxets pels nens o les persones amb mobilitat reduïda; crec que han tingut una bona pensada.

Però no havia anat a Saltamartí a fer lloances de la porta automàtica!. Anava a veure llibres, a comprar llibres. Aquests darrers temps de “twits i posts” de repressió i presó, d’exili i “post-veritat“, i d’article 155,  temps plens d’improvisació i d’ingenuïtat… ens han pres temps per la lectura i per la reflexió.

Per sobreviure a la campanya electoral he comprat dos llibres i un pamflet: Solenoide, Los buenos i la confabulació dels irresponsables.

He sortit amb les mans plenes i la porta automàtica m’ha deixat pas franc sense haver de deixar les bosses a terra.

Ja ho veieu Sílvia i Gerard jo també he quedat impactada per la porta mecànica, però no patiu també recordo molts bons llibres que m’heu anat recomanant.

Ara és encara més fàcil entrar a Saltamartí. La Sílvia i en Gerard i la Iria i l’Aleix us rebran amb les portes obertes, i ja ho sabeu, llegiu, llegiu, llegiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!