R d'acció

Joc de paraules de la paraula redacció que fa referència a la tasca d'escriure i comprende tant en grup com individualment. Bloc del Seminari IV Grup 20 d'Introducció al Periodisme de la FCB de la URL.

25 d'abril de 2014
General
0 comentaris

Olga Bover i Enrique Colón


Sant Jordi 2014
 

Les parades de llibres de Les Rambles mantenen els mateixos preus


· Algunes paradetes exposen ofertes molt considerables

· Segons els llibreters, el nombre de vendes ha augmentat
 

   Els llibreters de les parades de llibres de Les Rambles de Barcelona, asseguren que els preus no han augmentat respecte a anys anteriors. Els preus dels llibres oscil·len entre els  5 i 10€ a la majoria de les parades, de manera que mantenen el mateix cost que els altres anys

   Algunes de les paradetes mostren ofertes molt suculentes, com per exemple, la venda de dos llibres per menys de 10€. Un altre cas és el de la parada del quiosc Sant Agustí, en la qual, el preu de tots els llibres és de 5€.
 
   En general, el nombre de vendes de llibres ha incrementat respecte l’any passat. La majoria de llibreters asseguren que aquest any ha estat més exitós del que esperaven. Una de les dependentes de la llibreria Ouera, que ofereix llibres de Cultura Excursionista assegura que: “Aquest any s’han venut molts més llibres que l’any passat”.
 
   Com a contrast, el llibreter d’una paradeta de la Real Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, sosté que “les vendes van ser molt més bones l’any passat”. Les parades de llibres de Les Rambles de Barcelona esperen tancar un dia tan important com el de Sant Jordi, amb uns beneficis que girin entorn dels 20.000€.

Olga Bover i Guiteras
Enrique Colón García 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!