Valoració diaris llegits

Abans de realitzar una profunda valoració sobre ambdós diaris que he seguit, cal dir que llegir tant La Vanguardia com El Punt Avui m’han servit per tenir uns coneixements més explícits i detallats sobre la realitat que m’envolta. Així mateix, existeix una gran diferència entre els dos diaris, ja que es nota molt que les notícies de la secció d’economia de La Vanguardia són més nacionalites que no pas la informació de l’apartat de societat, les quals, són més d’àmbit catalanista.

Per una banda, La Vanguardia m’ha donat l’oportunitat de llegir certes notícies més nacionalistes i un tant conservadores. Mentres que El Punt Avui m’ha servit per ser conscient d’informació més concreta sobre Catalunya i més centrada en notícies que passen dins d’aquest territori.

Personalment m’ha interessat més el diari La Vanguardia perquè opino que el seu repertori de notícies m’han permès tenir una idea global del que passa a Catalunya, Espanya i a la resta del món. En canvi, El Punt Avui, tot i que també dóna informació rellevant sobre la secció Internacional i mostra el que passa al nostre voltant, crec que no arriba a profunditzar tant en aquestes notícies ja que també vol donar més rellevància a informació relacionada amb la comunitat autònoma de Catalunya. Per aquest motiu, segons el meu punt de vista, trobo que són diaris que es complementen a la perfecció, ja que, notícies que poden sortir en un diari d’àmbit generalista com és La Vanguardia també poden sortir al Punt Avui però no amb informació tan detallada. Així mateix, notícies que surten al diari editat a Catalunya no sortiran en un diari més nacionalista.  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *