Les parades de menjar de la Rambla no es beneficien a Sant Jordi

.

La Diada al cor de Barcelona

Les parades de menjar de la Rambla no es beneficien a Sant Jordi

  • Les vendes dels seus productes són inferiors a altres dies quotidians.
  • Els autors que triomfen són Care Santos, Jonas Jonasson i Xavier Bosch.

 

Les paradetes que es troben durant tot l’any a La Rambla de Barcelona no vénen més pel fet de ser la Diada de Sant Jordi. Tot i que per davant hi passa molta més gent, es compra menys que un dia qualsevol. Els catalans i les catalanes substitueixen als turistes que sempre es troben al cor de Barcelona i s’impregnen de l’esperit de regalar una rosa i comprar un llibre. El preu de les roses d’aquest Sant Jordi 2014 han oscil·lat entre els 3 i els 6 euros. La rosa més venuda ha estat la clàssica vermella Chrysler de tall curt i pètals tancats. El seu preu ha estat entre 2 i 4 euros. La rosa més cara és la de pètals oberts procedent de Colòmbia i d’Holanda. A més, aquest any han predominat entre els compradors les flors tintades com la multicolor o la catalana.

Després de consultar a diverses fonts, com la de Mercè Castells, treballadora de l’Institut d’Estudis Catalans i d’un venedor, Ferran Martínez, els llibres que s’han venut més han estat; Eufòria de Xavier Bosch, Desig de xocolata de Care Santos i L’ analfabeta que va salvar un país de Jonas Jonasson.

Durant tot el dia, a part de la venda de roses i llibres, també s’han realitzat signatura de llibres per part de gent coneguda com ara els periodistes esportius Alfredo Relaño i Arcadi Alibes, el creador de la sèrie El Foraster i actual membre del Teatre de Guerrilla ,Quim Masferrer o el director i presentador del Fricandó matiner, a Rac 105, Vadó Lladó.

A més a més, durant la tarda, al Palau de la Virreina, hi ha hagut breus concerts a càrrec de: Buhos, Sanjosex o Mishima, entre d’altres.

 

Alexandra Pérez

Josep Mont

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *