R d'acció

Joc de paraules de la paraula redacció que fa referència a la tasca d'escriure i comprende tant en grup com individualment. Bloc del Seminari IV Grup 20 d'Introducció al Periodisme de la FCB de la URL.

29 de maig de 2013
0 comentaris

Ni Messi ni Ronaldo, Fidel Guardiola

El jugador rapitenc del CF Corbera d’Ebre ha marcat 49 gols en 28 partits

Ni Messi ni Ronaldo, Fidel Guardiola és el màxim golejador de la temporada 2012-2013 de futbol de Catalunya. El davanter del CF Corbera d’Ebre ha marcat 49 gols en 28 partits superant els 45 de Leo Messi i els 34 de Cristiano Ronaldo. El “killer” rapitenc de 28 anys ha marcat en gairebé tots els partits i té un promig golejador de quasi bé dos gols per partit.

La bona mitjana golejadora de Guardiola ha influït en la gran temporada del seu equip. El CF Corbera d’Ebre ha guanyat la lliga de Quarta Catalana, grup 20, amb 26 victòries, 1 derrota, 139 gols a favor i només 20 en contra. La catègoria se li queda petita a un jugador que ha fet el 38% dels gols del seu equip en la seva millor temporada de cara a porteria.

Fidel Guardiola creu que el seu bon rendiment ha sigut en gran part als seus companys que l’han ajudat a millorar cada dia com a jugador. “Em trobo molt agust amb tot l’equip i això es nota a l’hora de jugar”. Aquesta millora s’ha vist reflectida en uns números molt superiors als 20 o 25 gols que havia marcat de mitjana en les seves anteriors temporades a Santa Bàrbara, La Sénia i L’aldea.

D’altra banda, Guardiola encara no sap que farà amb el seu futur tot i que està content amb el club. “L’ascens a Tercera Catalana dóna prestigi a un equip que ha lluitat molt per aconseguir tornar allà on es mereix”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!