R d'acció

Joc de paraules de la paraula redacció que fa referència a la tasca d'escriure i comprende tant en grup com individualment. Bloc del Seminari IV Grup 20 d'Introducció al Periodisme de la FCB de la URL.

26 d'abril de 2013
1 comentari

“Arrivederci” roses

Els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Terra Alta, Gandesa, venen roses i llibres per finançar el seu viatge de fi de curs a Itàlia.

Anar a Itàlia costa diners, però els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Terra Alta han aprofitat la diada de Sant Jordi per vendre roses i llibres i així recollir diners pel seu viatge de fi de curs. Una iniciativa que ha permès als gandesans disfrutar de la diada i a més a més contribuir econòmicament en una activitat del centre educatiu.

La paradeta de l’institut, situada a la plaça major de Gandesa, va està oberta des de les nou del matí fins a les vuit de la tarda. Els alumnes van oferir roses i llibres, alguns dels quals havien estat fets pels propis estudiants del centre, mentre els ciutadans encuriosits contemplaven la paradeta.

Els guanys no van ser molt significatius ja que hi va haver poca participació per part de la gent i hi havien altres llocs com floristeries o llibreries que també venien roses o llibres. Tot i això, l’activitat va ser profitosa perquè es van aconseguir alguns diners per finançar el viatge.

Una de les alumnes de l’institut va afirmar: ” M’ha agradat molt la tasca de cel.lebrar Sant Jordi d’aquesta manera tant original i també la satisfacció d’ajudar a contribuir amb el viatje. Crec que és molt positiu aprofitar la diada per fer una activitat a l’aire lliure i trencar la rutina d’està sempre a classe”.

D’altra banda, els professors del centre també estaven molt contents perquè sabia assolit més o menys l’objectiu econòmic i els alumnes havien tingut l’oportunitat de ser botiguers per un dia.
 

  1. Amics, necessitem que ens voteu en un concurs de sostenibilitat, eficàcia energètica i vida sana i natural a la ciutat d’Orlando. La ciutat on s’ubica la Disneyland i més coses, tan semblant en el desficaci urbanístic com els darrers anys a València. La nostra proposta du una crítica soterrada al mode de vida americà, tan expansiu i malbaratant del medi natural. Us demanem que en voteu favorablement i si podeu feu algun comentari en anglès. Gracies..ací us dese l’enllaç.Realment és una crítica amb reproposta de model urbà. Amb major contacte entre la gent que viu al barri, amb major aprofitament de recursos i reciclatge i concentració de residus. Més rendiment d’energies renovables i individuals i col·lectives -i el seu intercanvi a nivell de barri- que no passen pel “comptador” de les grans companyies. La catalanitat està col·locada en les catenàries gaudinianes dels captadors solars dels umbracles i els paraboloïdes hiperbòlics de la forma dels edificis nostrats. L aproposta que ens resta guanyant té allò de simple proposta formal i bastant a-social. Un exercici d’universitat..i per això, creiem, vos demanem que comboieu amistats i vosaltres mateixos,

    Please You and your friends would you vote us it?
    Can you tell it ?. Our work is the number 39. Thanks..if you’d want you might give any comment. Anem per 280 i ens calen 320 punts més…per a guanyar-hi.
    Cal votar i registrar-s’hi i després t’envien un correu per a confirmar el vot.
    GRÀCIES DE BESTRETA.

    l’enllaç ací

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!