“Arrivederci” roses

Els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Terra Alta, Gandesa, venen roses i llibres per finançar el seu viatge de fi de curs a Itàlia.

Anar a Itàlia costa diners, però els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Terra Alta han aprofitat la diada de Sant Jordi per vendre roses i llibres i així recollir diners pel seu viatge de fi de curs. Una iniciativa que ha permès als gandesans disfrutar de la diada i a més a més contribuir econòmicament en una activitat del centre educatiu.

La paradeta de l’institut, situada a la plaça major de Gandesa, va està oberta des de les nou del matí fins a les vuit de la tarda. Els alumnes van oferir roses i llibres, alguns dels quals havien estat fets pels propis estudiants del centre, mentre els ciutadans encuriosits contemplaven la paradeta.

Els guanys no van ser molt significatius ja que hi va haver poca participació per part de la gent i hi havien altres llocs com floristeries o llibreries que també venien roses o llibres. Tot i això, l’activitat va ser profitosa perquè es van aconseguir alguns diners per finançar el viatge.

Una de les alumnes de l’institut va afirmar: ” M’ha agradat molt la tasca de cel.lebrar Sant Jordi d’aquesta manera tant original i també la satisfacció d’ajudar a contribuir amb el viatje. Crec que és molt positiu aprofitar la diada per fer una activitat a l’aire lliure i trencar la rutina d’està sempre a classe”.

D’altra banda, els professors del centre també estaven molt contents perquè sabia assolit més o menys l’objectiu econòmic i els alumnes havien tingut l’oportunitat de ser botiguers per un dia.
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *