ATRACCIÓ SEXUAL GENèTICA: LLIBERTAT SEXUAL, SIS PLAU..!!

Avui per avui  hi ha noms per tot, dins dels darrers anys ha aparegut el concepte d’ ATRACCIÓ SEXUAL GENÈTICA, ve a ser allò que alguns encara en diuen incest, el nou concepte, implica, al meu entendre, llibertat sexual absoluta i per tant consentiment, erotisme i amor.

Escric aquestes ratlles arran del cas de Mallorca que ha portat a les autoritats illenques a actuar arran de la relació d’ un home i una dona de 36 i 18 anys,respectivament, que han tingut un fill fa 15 dies, i que per l’ atzar de la naturalessa son pare i filla,entre ells, a part de parella de fet i pares d’ una criatura,sembla que preciosa.

Heus aquí l’ enllaç:

http://www.lavanguardia.com/vida/20151203/30556862371/bebe-incesto-padre-hija.html

Vàrem acabar la Dictatura Franquista i vàrem començar la Democràcia Espanyola amb ganes de llibertat, llibertat sexual, amb les dues darrers dècades,especialment, amb l’ aparició dels assetjaments sexual, la violència domèstica, s’ hi han barrejat a dojo ,una legislació repressiva i la intervenció de la judicatura i la policia, que hi entenen poc d’aquestes temes, i sovent, sense voler, malmeten la llibertat sexual de les persones quan la seva intervenció no és adequada al cas, com sembla,aparentment, que passa a la situació de Mallorca.

Heus ací un vidèu de les Amèriques:

Text: I.P.Catalana de Salut Sexual.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *