EL CÒR DE PLÀSTIC JA BATEGA, A PARÍS, ÉS CLAR.!

El propassat dimecres 18 de desembre de 2013 un equip de cirurgia cardio-vascular de l’ Hospital Georges Pompidou de la Ville de Paris Va implantar un còr de plàstic amb un malalt amb insuficiència cardiaca severa terminal.

L’ equip encapçalat pel Professor Fabiani fa anys i panys que treballa,a l’ ensems que d’ altres equips,amb aquest objectu.Fa més de 20 anys que vaig sentir parlar d’ aquests projectes a la Facultat de Medicina de Marsella, quan jo hi era com a  estudiant de Sexologia mèdica.

Una de les dificultats més grosses ha estat el material doncs alguns plàstics és trencaven, o bé feien fer molt facilment gleves de sang. També hi ha ajudat molt el desemvolupament de la telemàtica,capdal per regular la funció cardiaca del còr de plàstic.

SEXOLÒGICAMENT ENS INTERESSA PER DUES COSES L’ EXIT D’AQUEST CÒR DE PLÀSTIC:
1.-PRIMER PERQUE EL ZENIT DE LA SEVA EFICIÈNCIA SERÀ QUE ELS USUARIS QUE HO VULGUIN PUGUIN ARRIBAR A TENIR UN CERT GRAU D’ACTIVITAT SEXUAL SATISFACTORI I QUE EL SEU CÒR DE PLÀSTIC LA PUGUI ABSORVIR.
i 2.-LA DERIVADA D’ AIXÒ SERÀ QUE POTSER TRENCAREM UN MITE: VULGARMENT S’ADMET QUE EL CÒR ÉS EL CENTRE DELS SENTIMENTS,LES EMOCIONS I FINS I TOT, SEGONS COM, SE’N CREU QUE N’ ÉS L’ ORIGEN,DONCS BÉ,POTSER EL CÒR DE PLÀSTIC ENS FARÀ VEURE QUE N’ ÉS EL QUE EN REP LES CONSEQÜÈNCIES I ELS IMPACTES I NO PAS L’ ORIGEN, QUE LA SEVA GRAN FEINA ÉS REGULAR L’ ORGANISME  EN AQUESTES SITUACIONS DE GRANS MOVIMENTS EMOCIONALS QUE LI VENEN DE PER TOT EL COS I NOGENSMENYS DEL CERVELL, DEL CERVELL ERÒTIC.

Per sapiguer-ne més cliqueu ”LIBÉRATION”

http://www.liberation.fr/sciences/2013/12/20/un-coeur-artificiel-d-un-type-revolutionnaire-implante-en-france_968143?xtor=EPR-450206
 

TEXT:
Miquèl Maresma
Metge
Diplomat en Sexologia a la 
Facultat de Medicina de Marsella.
 
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *