BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

12 de gener de 2022
0 comentaris

Visquem la Llengua i la Independència. La guerra dels 308 anys. Som 102.045 catalans lliures censats al CxR.

 

Comentari de Salvador Molins a:

https://www.vilaweb.cat/noticies/villarejo-i-el-pla-bellic-espanyol/

12.01.2022  |  04:39

La guerra dels 308 anys:
Ñ contra Catalunya, Catalunya per alliberar-nos, Ñ per a sotmetre’ns i destruir-nos.

Per a Catalunya només hi ha una Victòria, alliberar-nos!
… La Independència!

Com a Poble el 1r i el 27 d’octubre de 2017 vam saltar al buit, vam iniciar el salt quàntic necessari per independitzar-nos, ara estem en un impàs, temporalment als llimbs. Sense saltar al buit no et pots alliberar, el que passa és que, com en l’horitzó de successos la noció del temps canvia, ens és desconeguda. Hem saltat! Ja no hi ha marxa enrere, com aquells grecs que van cremar les naus. Ara sols ens resten la fe, l’esperança i l’acció! Fe i esperança són convenciment, determinació, perseverança, … Tots ells factors molt poderosos i vitals per assolir la victòria, però intangibles. Només podem palpar l’acció i l’acció és resolutiva i a més allibera. L’acció ens allibera, proveu-ho i ho notareu. Per tot això, en totes les guerres, és tan important la moral de victòria, àduch en aquesta anomenada guerra híbrida …, encara més en aquesta guerra híbrida en què s’ha convertit l’atac persistent espanyol per assolir doblegar-nos per sempre.

Ací, contra això rau l’absoluta necessitat nostra, dels catalans lliures i no agenollats de reafirmar la decisió (Realització lliure i responsable de l’anomenat Dret de Decidir) i del Mandat del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, autoapoderat i vinculant, una pregunta essencial “vols, voleu, ser estat independent en forma de república?” i la resposta de tots els catalans conscients de la nostra catalanitat, resposta massiva i guanyadora, i vinculant, aquesta resposta que ens vincula a tots els que vam votar, no pas sols als que dirigien el país, Puigdemont, Junqueras. … En cas favorable tot hauria estat més senzill, però ara i així com estem Catalunya lliure ens necessita tots, per això hauríem d’entendre que el segon pas, certificació del primer (1 oct) és autoapoderats i lliures fer-nos ciutadans de la incipient República Catalana Independent tot censant-nos al cens del Consell de la Republica (CxR), la primera institució nostra, sols dels catalans, totalment lliure de Castella primer i d’EspaÑa després, des de fa ben bé més de 500 anys. Molts de tots nosaltres, dels nostres parents i amics no som i no són conscients de la magnitud del que tenim davant, de la immensa possibilitat d’alliberament que representa el CxR i la seva Assemblea de Representants, i dels que ja ens hem censat i formem el cos, de moment petit (102.045 censats), d’aquesta nova i viva República, d’aquesta llesca de terra que va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, fins l’Alguer i el Carxe, fins arreu del món on hi hagi un català o qualsevulla persona lliure que estimi Catalunya i parli la Llengua Catalana en qualsevulla de les seves variants. Tot això damunt un punt blau que sembla solitari enmig de l’espai infinit!.*

* Algú de vosaltres heu vist aquella fotografia del nostre planeta feta des de milions de quilòmetres, als confins o ja fora del sistema solar, … és impeceptiblement blau i allà a sobre hi ha Catalunya i hi som nosaltres.
Companys de pais, compatriotes lliures, no ho dubteu. omplim-nos de joia malgrat tot quan pugueu i siguem agraïts, som hereus i projectors de la bona catalanitat, vernacle amb tots els pobles i totes les seves llengües, i visqueu plenament la llengua catalana i la independència, i sobretot censem-nos al CxR. Aquest és el primer i millor contraatac.

Que la Victòria sigui amb vosaltres !

————-

Definició a Wiquipèdia de
“Guerra híbrida” (també anomenat atac híbrid, estratègia híbrida, tàctiques híbrides o conflicte híbrid) és una teoria de l’estratègia militar en què s’utilitzen tota mena de mitjans i procediments ja sigui la força convencional o qualsevol altre mitjà irregular com la insurgència, el terrorisme, la migració, els recursos naturals i fins i tot altres de més sofisticats mitjançant l’ús de les últimes tecnologies (guerra cibernètica) amb altres mètodes d’influència com les notícies falses, diplomàcia, guerra jurídica i intervenció electoral de l’estranger i on la influència sobre la població és vital. És un nou tipus de guerra que “ve a donar per superada la guerra asimètrica (exèrcit convencional contra força insurgent)”. Un avantatge d‟aquesta estratègia és que l‟agressor pot evitar que li atribueixin l‟atac (una idea en certa manera similar a la negació plausible).

Els conflictes híbrids impliquen esforços a diferents nivells per desestabilitzar un estat funcional i provocar una polarització de la seva societat. A diferència del que passa a la guerra convencional, el “centre de gravetat” de la guerra híbrida és un sector determinat de la població. L’enemic intenta influenciar els estrategs polítics més destacats i els principals responsables de la presa de decisions combinant l’ús de la pressió amb operacions subversives. L’agressor sovint recorre a actuacions clandestines per no assumir la responsabilitat o les possibles represàlies.”

És un concepte de creació recent (2014) amb una definició no precisa en què segons l’autor s’estableixen diferents matisos com per exemple establir si l’ús dels mitjans convencionals i irregulars es realitza de forma simultània o no. El concepte guerra híbrida com una nova forma de guerra no ha aconseguit fer-se un buit a la Doctrina de Defensa dels Estats Units sinó que el terme és usat per referir-se de manera imprecisa a la complexitat del conflicte irregular.

Exemples
Com a exemple de guerra híbrida podem citar la guerra a l’est d’Ucraïna. En aquest conflicte s’uneixen forces regulars i irregulars, desinformació i una aparatosa presència militar en una ofensiva limitada”

El 2021 la UE i l’OTAN van qualificar com a “atac híbrid” la crisi migratòria entre Bielorússia i la Unió Europea del 2021.

 

PS1:

Vam saltar al buit, era imprescindible per assolir la independència. Hem perdut el sentit del temps però la Victòria serà nostra. L’objectiu està marcat, les naus cremades, siguem agraïts, censem-nos.

Visquem la Llengua i la Independència.

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
                                                               People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!