BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

19 d'abril de 2021
0 comentaris

EN EL PACTE PEL GOVERN … VISQUEM EL MANDAT DEL 1r OCT: La defensa de la DUI i la Llengua des de Waterloo, i també des del govern i des de l’oposició.


VISQUEM EL MANDAT DEL 1r OCT:
La defensa de la DUI i la Llengua des de Waterloo,
i també des del govern i des de l’oposició.

“El govern que no defensi la llengua com a primer valor no val per a la Independència i menys encara per a Catalunya.
Tots aquests que no ho fan, defensar la llengua com la seva primera obligació, són una farsa buida, una campana que dringa i res més!”

DUES CONDICIONS NO PODEN OBLIDAR JUNTS, NI ER, NI LA CUP:

1 – ASSEGURAR EL FUTUR DEL CATALÀ AMB UN GRAN PACTE DE PAÍS

2 – POTENCIAR AL MÀXIM EL CONSELL PER LA REPÚBLICA.

AMBDÓS POTSER CAL FER-HO DES DE WATERLOO LLUNY D’ESPANYA I DELS ESPANYOLISTES.

—————

JUNTS, SI EN EL PACTE AMB ER i CUP NO HI HA ACORDS CLARS I CONDICIONS PER EVITAR LA DESLLEIALTAT DINS EL FUTUR GOVERN DE LA GENERALITAT MILLOR QUE JUNTSxCat CAPITANEGI L’OPOSICIÓ INDEPENDENTISTA
I DES DE L’OPOSICIÓ DEFENSI: LA DUI, LA LLENGUA I WATERLOO.

ALESHORES ELS PRINCIPALS PODERS; PRESIDÈNCIA DEL PARLAMENT, PARLAMENT (74), PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT; ; GOVERN DE LA GENERALITAT I OPOSICIÓ INDEPENDENTISTA RESTARIEN EN MANS INDEPENDENTISTES.

(Salvador Molins, CLR*CDR/BIC)

———-

Extret de Vilaweb:
https://www.vilaweb.cat/noticies/acceptar-resultats-oriol-izquierdo/

“Què vam votar el 14 de febrer? No ens enganyem: eren unes eleccions autonòmiques, de les quals ha sortit el parlament que ha d’escollir un nou president de la Generalitat autonòmica i constitucionalíssima. Però, alhora, en donar una indiscutible majoria absoluta als tres partits que es declaren independentistes, concentrant-hi prop del 52% dels vots emesos, també hem votat ratificar el mandat del Primer d’Octubre. I aquest és el punt on em sembla que de debò ens encallem. Perquè fins ara més aviat es diria que s’ha donat per sobreentès aquest mandat. I ja seria hora que tots aquells qui en fan bandera fossin capaços de compartir-ne la lectura i acordar-ne unes mínimes conseqüències.”

“És aquí on, per molt que alguns no es cansin de ridiculitzar-lo, entra en joc el Consell per la República. Que a hores d’ara ja hauria de ser clar per a tothom que no és precisament un simple símbol.”

Oriol Izquierdo (Mail obert – Vilaweb)

PS 1: EN EL PACTE PEL GOVERN …
VISQUEM EL MANDAT DEL 1r OCT: La defensa de la DUI i la Llengua des de Waterloo, i també des del govern i des de l’oposició.

PS 2: CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA (CxR) ACTUALITZAT

JA SOM 96.249 els censats lliures a la República Catalana Independent i en augment.
 
Cada dia augmenten el nombre de censats al Registre Ciutadà del Consell per la República, un degoteig imparable de persones que volen esdevenir ciutadans de la nova República que estem edificant i institucionalitzant de moment a l’exili de Waterloo, per allunyar-nos de les urpes i de la supeditació espanyoles i així poder actuar lliures i de forma permanent.
 
CENSOS COMPARABLES DINS LA UNIÓ EUROPEA:
(Els catalans podem començar caminar!)
 
República San Marino (EU) cens = 32.471 persones
 
Principat de Mònaco (EU) cens = 39.148 persones
 

República de Malta (EU) cens = 420.000 persones

República de Catalunya (Waterloo) cens = 96.249 persones i en augment …

No esperem els dubtosos ni els encantats, els que s’excusen amb partidismes que no hi han de ser, no esperem els retardataris i molt menys els immigrants perpetus, veritables colonitzadors, fem via! Avancem! Si som … siguem!

PS 3: EN EL PACTE PEL GOVERN … VISQUEM la DUI, la Llengua i Waterloo, des del govern i també des de l’oposició.

PS 4: El govern que no defensi la llengua com a primer valor no val per a la Independència i menys encara per a Catalunya. Tots aquests que no ho fan són una farsa buida, una campana que dringa i res més!

  

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!