BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

18 de maig de 2022
0 comentaris

Vençut el “Cavall de Troia” exigim el 100% de la immersió arreu.

 

Hem aturat la Llei “Cavall de Troia” Ara és hora de lluitar per aplicar arreu el 100 X 100 de la immersió lingüística en català.

 

Havent-se retirat JUNTS del consens per la Llei “Cavall de Troia” del castellà com a llengua d’ensenyament dins del sistema d’immersió lingüística a l’escola catalana, el MHP català actual no tirarà endavant aquesta llei perquè la seva estratègia es basava en protegir-se electoralment de Junts perquè Junts també formava part de l’equació plantejada. Tots eren culpables de la malifeta necessària per aturar teòricament el 25%, era plantejat c una qüestió de vida o mort.

Aragonès és interessat, molt, però no és ruc. Volia una llei per rentar-se les mans d’aquest despropòsit, sap perfectament que introduir el castellà és una malifeta molt greu contra el català amb conseqüències nefastes per la nostra llengua i per a Catalunya i no en vol pagar sol les conseqüències electorals dins el dividit 52%, dividit per ells mateixos (ER).

Si portéssim la llei al Rei Salomó, ens diria que un “Cavall de Troia” de cap manera.

Com va anar el consens? -Coneixent Jordi Sànchez jo diria que simplement va dir “feu!” i aleshores jo signaré en nom de Junts.

Aragonès volia el consens, Illa i Comuns volien el castellà, i Jordi Sànchez devia voler anar de pressa i enllestir aquests pactes beneficiosos de cara de les properes eleccions, volia fer bullir l’olla sense pensar gaire, enllestir i ingressar diners i vots pels partits SA.

A Catalunya, ningú, cap polític ni partit polític, posa el català per sobre dels vots, mai. Quan es tracta del català tots van al minim insuficient. Aquests partits i aquestes cúpules no estimen la llengua, primer valor de Catalunya i per això mateix tampoc estimen Catalunya i els catalans.

Junts, per sort, ha reaccionat a temps. La Llei perversa i assassina de la immersió lingüística, assassina de l’acolliment dels alumnes immigrants en català i assassina d’un sol model d’immersió per a totes les escoles, que sigui capaç d’aturar el campi qui pugui, en l’impartiment de les classes en català, que molts no compleixen i ningú no fa complir, la llei aquesta “Cavall de Troia” del castellà ha estat vençuda, l’hem vençuda els que érem conscients del perill que comportava, semblava impossible aturar-la
veient l’Aragonès tan decidit com és i amb l’Illa del PSOE fent-li costat a totes, però sí que hi ha una força que ho pot tot, la previsió dels vots, les Eleccions, i tal·ll·lmbé passar davant de Junts.

Vençut el Cavall de Troia, ara hem d’anar per enfonsar aquest 25kkkl·ll del “mando y quiero que se haga pronto”!

I també hem d’ssolir, hem d’assegurar que totes les escoles de Catalunya compleixin la immersió lingüística en català.

Fem-ne un Pacte de País i fixem les condicions absolutes de la Llengua. Bloquegem-ho fora del Partidisme. Com a primer valor de la Nació.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC.

 

PS1;

Vençut el “Cavall de Troia” exigim el 100% de la immersió arreu.

 

PS2:

Divideix i venceràs https://www.vilaweb.cat/noticies/divideix-venceras-mail-obert-gemma-pasqual/

 

PS3:

NI PER LA LLENGUA

 

Tall Meridiana #99

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!