BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de juny de 2021
0 comentaris

Unitat de fet pels Unilaterals pragmàtics: CxR + Debat + ANC + CDR + Primàries + …

UNITAT COORDINADA DE L’UNILATERALISME
LLEIAL AL 1r O i a la DUI del 27 D’OCTUBRE DEL 2017.

Fa temps que ho sé i no sé com fer-ho. Tot està a les nostres mans, les de cadascú de tots nosaltres. Andreu Barnils, al seu estil, ha fet un article magnífic però criticable. Llegint-lo i veient tots els comentaris te n’adones. També el resum de Rubén Cruz. Gràcies a tots.

El punt principal segons el meu parer, per això dic “ho sé i no sé com fer-ho”: Els unilaterals, el màxim pragmàtics, hem de fer una feina molt important i si en dos anys la tenim feta o almenys encarrilada haurem complert el nostre mínim compromís. Es tracta d’enxarxar-nos en el territori, assolir la unitat coordinada -organització- dels independentistes, lleials al Mandat del 1r d’octubre i lleials a la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, amb veu pròpia i amb el compromís de fer-nos presents allà on se’ns demani, allò imprescindible que cal que tinguem entrenat pels moments precisos. Esdevenint poble organitzat i actiu, garant del nostre futur. Com ho podem fer? com ho hem de fer? Aquesta és la qüestió. Tal vegada compartint les tasques i compromisos que l’independentisme promogui: Les 144 preguntes del Procés Constituent. El creixement del CxR, assolir més inscripcions. Escampar aquell Video OCTUVRE. Participant amb la ILP de l’ANC, … Si trobéssim la manera de fer-ho, … aquestes col·laboracions poden ser la manera d’interactuar, però n’hauria de quedar algun element que ens donés estructura i connexió.

Dos anys, començant des d’ara mateix o ja des del 1r d’octubre, què dic ara? una bestiesa? una darrera d’una altra? La nostra Independència és nostra, no n’em de donar raó a ningú i menys a l’enemic, ni raó ni esperar-ne permís. El mateix Partal ens ho deia “preparem-nos ja! que els indults són a la cantonada” què farem aleshores? que li direm al qui pretengui enviar-nos a casa com ho feren amb la primera Assemblea de Catalunya, o com li digueren els seus a l’Ibarretxe, o com els feren fa pocs anys als Grecs i als Egipcis, … Si volem controlar el territori organitzem-nos, preparem-nos … Dos anys com a màxim!

Respecte a tenir una premsa lleial i pròpia, voleu dir que Vilaweb no el fa ja aquest paper? Tan de bo Vilaweb podés fer una TV independentista. Un nou objectiu tàctic: Els unilaterals defensors de la República Catalana Independent enxarxats quan abans millor: CDR’s, Debat’s, ANC’s, Consells Locals, Comunitats d’opinió com Vilaweb, Censa’ts al CxR escampats pels territoris.

Tan de bo que aquests comentaris i l’esforç que requereixen siguin eines i manuals d’ús que es multipliquin i ens serveixin per apropar la plena independència de Catalunya.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS1: Comentari a l’article d’opinió a Vilaweb, d’Andreu Barnils “Dues mans”
https://www.vilaweb.cat/noticies/dues-mans/

PS2: Unitat de fet pels Unilaterals pragmàtics: CxR + Debat + ANC + CDR + Primàries + …PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:      

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)[/caption]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!