BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

18 d'octubre de 2021
0 comentaris

Tenim pocs dies per conèixer els candidats a l’Assemblea de Representants del CxR. Primeres eleccions lliures per als catalans. Comença la nova era de la República Catalana Independent.

Agraïment a Jordi Casadevall Camps, administrador del Blog:

Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

Comentari de Salvador Molins, Berga
Gràcies Jordi Casevall Camps
i endavant.
525 candidats … ! Déu n’hi do!

Quants candidats aposten per completar la DUI del 27 oct 2017?
Intentaré esbrinar-ho primer entre els 30 candidats de la Vegueria, al meu parer mal anomenda Catalunya Central que compren el Berguedà, el Solsonès, el Bages, l’Anoia, Osona i el Moianès.

M’agradaria que poguessin votar tots els censats fins avui, almenys.

Vaig badar mentre es preparava la llei electoral i ara veig que la representació s’ha fet per Vegueries, penso que és una mala representació per les diferències de població de cada comarca, per tant aposto per poder-ho canviar més endavant per demarcacions comarcals i fins i tot en les grans ciutats per districtes. Si no fos possible proposaria afegir un representant per comarca als 40 i 80 representants actuals.

Visquem la Llengua i visquem la incipient República Catalana Independent. Estem a les portes de la nostra Independència i depen dels qui vam votar el 1r d’octubre amb coneixement de causa i de que cada vegada estiguem més empoderats. No ens ho han de fer ni Puigdemont ni Junqueras, ho hem de fer nosaltres, tots, àdhuc ells dos.

Salvador Molins Escudé
Consell Local de la República de Berga
i Consell Local de la República Catalana Independent del CDR*BIC.

PS 1:
Tenim pocs dies per conèixer els candidats a l’Assemblea de Representants del CxR.
Primeres eleccions lliures per als catalans.
Comença la nova era de la República Catalana Independent.

PS 2: Candidats, https://www.vilaweb.cat/noticies/candidats-eleccions-assemblea-representants-consell-republica/

PS 3: Currículums i projecte dels candidats, https://car.consellrepublica.cat/

PS 4: Post “1r dia de campanya” de Jordi Casadevall Camps,
https://blocs.mesvilaweb.cat/jordicc/campanya-dia-1/

 PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!