Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

12 de març de 2010
General
0 comentaris

SOS a les comarques gironines !!! __ BIC 1767

SOS … SOS … SOS ….
SOS a les comarques gironines !!!

Una part important de Catalunya, de catalans, està en estat de xoc.

Quin protocol de solidaritat cal seguir? Què han pensat o que pensaran els responsables polítics catalans perquè aquestes coses no tornin a passar. Com paliar aquesta greu situació?

-Sense diners? perquè els diners es perden a les arques de l’estat Espanyol?

-Sense poder decidir res que sigui o pugui ser efectiu de debò? perquè els catalans que ocupen les cadires del Parlament Català prefereixen anar fent amb les engrunes que els atorga una constitució aliena, hostil i enemiga?

Diuen, l’Anna Simó i en Puigcercós, “pensem, consensuem, decidim el que l’estat espanyol ens deixa”, podríem pensar, nosaltres, el que no us trepitgen, el que no us solapen, el que no us incompleixen …

Ni ERC, ni CIU, sense els diners d’impostos dels catalans i sense poder real podran solventar els greus problemes amb que s’ha d’encarar dia a dia Catalunya.

O esdevenim un estat lliure capaç de solventar les seves coses o fets com els d’ara a Girona es repetiran cada vegada més.

Neu, fred, foscor, absència de llum i calor, manca d’aigua, intoxicació de persones, mort d’una noia de 40 anys, despeses innecessàries i abusives en haver d’adquirir medis alternatius -generadors, estufes de gas- perjudicis laborals, manca de comunicació telefònica, manca de cobertura … això sembla Cuba o Haïti salvant la gravetat dels darrers terratrèmols.

SOS a la Colònia catalana dins Europa i en el segle XXI.è:

El despreci d’una companyia elèctrica. Les mancances i tercermundisme d’unes companyies telefòniques.

Els efectes de l’espoliació i submissió a un poder aliè.

I per a més INRI: El govern català i la Cia. Endesa lluny de responsabilitzar-se del fiasco que estem vivint culpen a la MAT i als mateixos catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!