BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de setembre de 2021
0 comentaris

Sense respectar la legítima Independència de Catalunya, guanyada de nou el 1r d’octubre de 2017, aquesta Taula de Diàleg de sords no val per a res!

 

 

el “ja-nhi-ha-prou”  serà el crit final
quan diguem adéu als espanyols i al seu estat.

Jo, Salvador Molins, ja he fet aquest pas i m’he censat al
CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
Sóc un català lliure! I junt amb els altres 98.643 catalans que fins avui ja han fet aquest pas de responsabilitat i d’alliberament,  aquesta passa darrera d’unes altres passes, concretament el procés de Consultes, la Consulta del 9N, el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, legítim, legal, vinculant, corresponsable entre tots nosaltres, arriba la passa de l’apoderament, el no delegar la meva sobirania a ningú altre que a mi mateix, no vull que ni Puigdemont, ni Junqueras, per dir dos noms, em facin cap favor, no espero que m’ho facin ells, he de fer-ho jo! Sense demanar permís a ningú, sense esperar ordres de ningú!
Vaig votar, vam votar, vam guanyar, vaig guanyar, vam emetre un Mandat del Poble per al Poble, vaig emetre un Mandat del meu Poble per al meu poble, i ara tenim la INCIPIENT (que ja és i és vol manifestar) REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT!  

Qui no ho tingui clar que no ho faci, que no s’amoïni, que segueixi sent esclau d’Espanya, insultat d’Espanya, reprimit d’Espanya, subjugat, malmès, espoliat, multat, empresonat, … no cal que tingueu pressa els que dubteu o reboteu per despit o per sensació de fracàs o de sentir-vos enganyats per aquells a qui heu delegat i us han fallat com sempre.
Jo crec que els convençuts hem de tirar milles, caminar, engegar motors, edificar aquesta incipient República Catalana Independent. Els 97, 98, 99 , … mil hem de començar  i faria bé Puigdemont, Ponsatí, Comín i tots els altres comandaments d’inundar-nos de Consultes i altres tasques pertinents! Tenim ganes de marxa, … però sobretot no ens vingueu amb coses com anar donat voltes a la monarquia de l’enemic del nostre Poble! Prou d’espanya! Lluny d’espanya! Ja! per favor! Volem respirar sense espanya!

Salvador Molins, Josep Vilalta, Joan Sabata, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del  CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002
Amics de Josep Espelt, Pere Esteve, Xirinacs, Mossèn Dalmau, Pare Hilari Raguer, … en la memòria.

 

PS: Sense respectar la legítima Independència de Catalunya, guanyada de nou el 1r d’octubre de 2017, aquesta Taula de Diàleg de sords no val per a res!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!