BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 de gener de 2006
General
0 comentaris

Respectar el territori amb molt seny !

He rebut aquest escrit d’en LOSTER,. un lluitador per Catalunya.

Ambdós podem diferir, naturalment, en determinades opinions i probablement quan el nostre país sigui ben nostre, sense hipoteques d’un estat aliè, potser ambdós defensarem projectes diferents de com organitzar i gestionar el nostre país; però hi ha una cosa que tinc ben clara i és que avui en Loster, la gent del BIC, la gent de Som 10 milions i la gent de Catalunya Acció treballem i lluitem al mateix bàndol, el dels defensors d’una Catalunya ben catalana, ben plena i totalment lliure.

A Berga hi ha una persona, un bon professional i excel·lent català, simpatitzant d’ICV, patriota de ja fa molts més anys abans que no pas jo, que sempre em diu que com més petit és el teu territori amb més escrúpols i respecte l’has de tractar; crec que, aquest amic de qui parlo i del que no en dic el nom per discreció, comparteix totalment com moltes altres persones el sentit d’aquest escrit d’en Loster que us reprodueixo aquí.

Gràcies Loster per la teva tasca incansable. En la unió amb la teva lluita hi tenim l’esperança del futur al que no pensem renunciar.

Salvador Molins, Berga (PPCC)

————————————————–

L’escrit d’en LOSTER:

"La Cultura del No"
Avui 13 de gener de 2006 l’expresident de la Generalitat de Catalunya, sr. Jordi Pujol, ha visitat la Terra Alta. Aquesta visita l’ha aprofitat per visitar les obres del reg oriental de la Terra Alta i per tenir una trobada amb càrrecs electes, militants i simpatitzants de Convergència Democràtica de Catalunya. Sembla que també visitarà La Pobla de Massaluca i La Fatarella i demà anirà a Ascó.

Ens ha sorprès i dolgut en gran manera una afirmació del sr. Jordi Pujol sobre el desenvolupament de la Terra Alta que consolida l’aposta agrícola i turística i es vol obrir cap a la indústria eòlica. Ha arribat a qualificar la situació actual de molt esperançadora i que l’oposició popular de fa uns anys a la implantació de l’energia eòlica que el seu Govern proposava obeïa exclusivament a raons d’oportunisme polític dels partits de l’oposició i a l’acció dels promotors del NO per sistema, els defensors de la cultura del NO.

Ens ha dolgut, diem, perquè aquesta afirmació queda molt lluny de la realitat. Els opositors a la implantació irracional de l’energia eòlica, abans i ara, no som els del NO per sistema i hem explicat a tots el que ens han volgut escoltar les raons de la nostra postura. Potser no ens hem explicat prou bé o potser qui havia d’escoltar no ha escoltat amb prou atenció, o potser les antenes que teniu al territori no són les més adequades. I ens ha dolgut encara més per venir d’una persona que estima Catalunya, que estima la Terra Alta com el que més, i que ha governat el nostre país durant molts anys, amb un balanç força positiu, malgrat algunes ombres derivades del seu darrer mandat: El transvassament, el mapa eòlic i alguna cosa més a les nostres terres.

Senyor Pujol, un disbarat és un disbarat, ho proposi Convergència o ho proposi el Tripartit. I el model d’implantació de l’energia eòlica que es vol aplicar a la Terra Alta és un disbarat, es miri per o­n es miri. Era un disbarat el model d’implantació i el conjunt de projectes que va aprovar cuita corrents el darrer Govern de Convergència, com és un disbarat amb tots els seus atributs el model d’implantació i els projectes que vol executar a la Terra Alta l’actual Govern del Tripartit: Exactament el mateix. El mateix model, pràcticament els mateixos projectes una mica maquillats, això sí, i el mateix disbarat.

I contra aquest disbarat continuarem dient que NO, ho proposi Convergència o ho defensi el Tripartit.

LOSTER (correu electrònic: 13-01-06)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!