BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

9 de febrer de 2006
General
0 comentaris

Primer Parlament de l’Acte de Berga !

Bona nit Berguedans, bona nit catalans!

Per això, només per això ha nascut Catalunya Acció …

Per il·lusionar tot Catalunya, per connectar tot Catalunya, primer els més desacomplexats, els més convençuts, després per il·lusionar i connectar a molts altres atrets per l’esperit i l’exemple dels primers.

Un potent tren, amb una potent màquina de tren, amb apassionats carboners, ha començat la seva embranzida.

Objectiu, 2014.

Estació de destí, Maduresa i Independència.

Bagatge: Criteris clars, res de menjadora! Res d’engany! Determinació i profunda estimació per Catalunya i tota la gent d’aquesta terra.

Avui, aquí, la gent del BIC acomboiant el creador i líder d’aquest nou projecte que a un any i escaig d’existència ja és motiu d’esperança per a molts catalans, ell en Santiago Espot i nosaltres, parlem des de Berga a tots els homes i dones que conformen la nostra nació, la Nació Catalana tota, des de Salses a Guardamar  i des de Fraga a Maó, adhuc a totes les catalanes i catalans desplaçats a tots els continents d’aquest món globalitzat.

Aquest és el nostre missatge, centrant-nos naturalment en l’àmbit de la cosa pública.

Ens cal una nova renaixença! I aquesta renaixença només esdevindrà real a partir de dues coses:

La primera l’esperit de responsabilitat i determinació que inspirava a Francesc Macià convençut de que ens calia un estat franc i propi. Quelcom totalment necessari!

I segon, el segon element absolutament imprescindible: L’esperit d’estimació, de respecte, d’admiració, de somni i d’il·lusió que inspirà tota la vida i tota l’obra del nostre venerat Antoni Gaudí, un esperit exultant! Un home tot passió! Un esperit que respira tota la seva obra magna i universal encarnada i visible en el Temple de la Sagrada Família.

Quan vostès, els aquí presents, i molts altres vegin com es va desgranant aquest pla que ara us presentarem amb l’exemple dels que el tiren endavant, aleshores molts pujaran dalt d’aquest tren d’una Catalunya molt més honorable fruit com he dit d’una nova renaixença de totes les nostres coses i de la voluntat de defensar-les.

Tots esteu cridats a sumar-vos-hi, caldrà que en veieu la utilitat, caldrà que veieu en nosaltres, tots els convençuts que ja ens hi hem sumat, una veritable i ferma credibilitat.

Per això lluitem i això desitgem vehement la gent del BIC, els Berguedans per a la Independència de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!