BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

9 de gener de 2022
0 comentaris

Preparant el futur de la Llengua i la Nació. Ja som 102.036 censats al CxR.

Mentrestant eficaç i positiu.

No sóc valent, no sóc organitzat i massa sovint poc determinat, i menys encara resolutiu. Només el ple convenciment i la preparació metòdica i escalfament o pràctica constant, o millor potser una mica micro de tot, pausat i constant, és el que puc i el que, per manca de més, ens cal.

 

Clarividència de l’objectiu, programació i persistència del que hem de preparar i fer.
.
Quatre tasques importants en aquest moment d’implantació de la nostra independència votada el 1r d’octubre i declarada el 27 d’octubre de l’any 2017:
.
1a Reafirmar la incipient República Catalana Independent, votada, guanyada, declarada, que estem edificant, potser imperceptiblement, ens agradaria que fos de pressa i que es notés, però ara l’important és no arronsar-se i persistir. De cap manera caure en el desànim, de cap manera empassar-nos el relat de l’enemic, de cap manera fer cas dels falsos hiperrealistes, fora la nostra Independència no hi ha res de bo ni res de possible, supeditació, falsa autonomia, fals autogovern, dependència absoluta, espoliació desbocada, atacs constants a la llengua, intromissions a l’ensenyament, mètodes aliens i inadequats obligats i imposats, insuficiència d’infraestructures, espoliació econòmica, espoliació del patrimoni museístic, … Això és el mentrestant? Quina esperança comporta això? quin futur, quina il·lusió?
.
2a Hem de saber dissociar la incipient República Catalana Independent dels exiliats.
El nostre objectiu és complir el Mandat, l’edificació de la República i l’implantacció de la independència. Els exiliats són com molts de nosaltres tan sols un instrument, encara que  de primera línia i magnitut. Com argumentà Vicent Partal seria bo tenir preparada un resposta de país per aprofitar al màxim la tornada a Catalunya dels exiliats quan aquesta es doni. Si no en som capaços no ens hem de deprimir, el fonamental és tenir ben clar el que estem fent i el perquè ho estem fent. Tenir ben clares i tirar endavant les tasques 1a i 2a.
.
3a tasca. Defensar la Llengua, assegurar-ne el present i el futur, revertir-ne els símptomes negatius que de fa temps ens avisen. Ara mateix els arbres no ens deixen veure el bosc, als patiments que ja venim patint des de fa temps ara se’ns hi suma l’atac dels espanyolistes forçant un 25% d’ensenyament en llengua castellana per sobre de la Immerssió lingüística absolutament necessària pel present i el futur del català.
Què hem de fer davant de la situació greu, general i actual del català.
I què hem de fer per aturar l’atac del 25%?
Són dues lluites diferents i complementàries, les dues  necessàries. Però la segona és una part petita sobrevinguda a la primera, no deixem que la preocupació de l’una ofegui l’altra.
.
4a tasca: Enxarxar-nos sobre el territori. Com? -Creant línies d’acció de les tres tasques anteriors.
.
Conclusió:
.
Som un Poble amb grans virtuts i grans mancances, en el balanç d’elles mateixes rauen les nostres dificultats. Segur que els catalans independentistes no som prou valents i sacrificats, hem d’acceptar-ho i no podem ni rendir-nos ni desesperar.
Com podem compensar les nostres mancances? Jo crec que els elements fonamentals que ens poden i han d’ajudar són el convenciment i la persistència.
.
Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent del CDR BIC
.
PS1: Preparant el futur de la Llengua i la Nació. Ja som 102.036 censats al CxR.
.
PS2: Quatre tasques en el compliment del Mandat.
Quatre camins per l’enxarxat del territori en la implementació de la República Catalana Independent.
.
PS3: Persistim!
És la nostra millor assegurança?
Complim el mandat.
Completem la DUI.
.
PS4:El convenciment del que estem fent i cap on anem des del 1r d’octubre. I la perseverança en el compliment del Mandat que se’n deriva.

Catalans, no ho dubteu, censeu-vos tots al CxR, és el certificat i la continuació del 1r d’octubre i la DUI. És i ha d’ésser perfeccionable naturalment.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!