BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 de juliol de 2021
0 comentaris

OBEDIENTS AL MANDAT DEL 1r OCT: Completar la DUI, Assegurar el català, Enxarxar el territori.

EL 1r d’OCTUBRE VAM DECIDIR UN SOL MANDAT:
EDIFICAR LA INCIPIENT REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT.
Ja som 92.208 ciutadans de la República Catalana Independent,
censats al CxR a l’exili de Waterloo.
Som Poble, caminem!

“OBEDIENTS AL MANDAT DEL 1r OCT:
Hem de completar la DUI.
Hem d’assegurar el present i el futur de la Llengua catalana,
Hem d’enxarxar-nos en el territori i pel control del territori.

(Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR/BIC)

JO CREC:

“L’autodeterminació ja està feta, fou el primer d’octubre del 2017 i guanyà la independència per golejada, malgrat els delictes que cometé l’estado i sa policia. No cal autodeterminar-se, n’hi ha prou amb complir les lleis del parlament català i implementar la independència. ….  el primer d’octubre és la data fundacional i innegociable!”  (Jaume Bonet)

8 PASSOS PER OBEIR EL MANDAT DEL POBLE DE CATALUNYA:

 

Josep Ramon Noy       14.07.2021  |  01:06

 

1 – Es un gravíssim error haver abandonat la confrontació a tots nivells, sobretot a nivell politic, i les conseqüències ja s’estan veient.

2 – La resposta de la Generalitat a aquestes pressions polítiques sobre els bancs ha de ser fulminant i automàtica:
Sr. Sánchez i gobierno, vagin oblidant-se de tenir pressupostos aprovats amb els nostres vots al Congrés.

3 – Ni concòrdia ni més preses de pel!

4 – I si tenen valor que tornin els presos politics a la presó.

5 – I a veure què passa amb els 140.000 milions que han de venir del nou Pla Marshall europeu, si arriben o no; que cada cop triguen més….

6 – I els sous dels funcionaris, mestres, mossos, etc.. de la Generalitat que els paguin a través de la Caixa d’Enginyers, per exemple. I a veure qui riu l’últim!

7 – Que serà la guerra i tot petarà? Potser sí, però ho vull veure!

8 – Perquè seguint el camí actual petarà igualment, i més segurament i tot.


VIA BÀLTICA:

“Si cap dels partits parlamentaris s’hi compromet, s’haurà de generar una candidatura alternativa, demanant el lideratge de la iniciativa i/o el suport de les organitzacions de la societat civil (CDRs, ANC, Omnium, Ateneus, etc.), i de les candidatures extraparlementàries existents (especialment la dels repressaliats).”   (Jaume Bonet)

CONTRADICCIONS: <?>

1 – “Paciència, perseverança i perspectiva”. Si pensem que absolutament tots els polítics independentistes són iguals, es perdrà tot. De l’exili encara falta per arribar la “mascletà” final. Cal preparar-se.     (Mati Sancho )   <avui ho dubto>

2 – “En Puigdemont, que hauria de tenir mans lliures per formar un govern a l’exili i plantar cara pel país, només planta cara per ell mateix, que de passada pot ajudar, però que ho fa per ell.
Si no, per que el gran Consell PER la república no agafa cos? perquè es veu d’una hora lluny que no farà res polític que molesti Madrit ni els seus amics de la Generalitat que son ben asseguts, i tampoc a ERC que no sigui que s’enfadi.”   (Jordi Pedemonte)
<ai las!>

3 – ” al final la gent passarem per sobre dels polítics i culminaren la feina.” (Anna Linares)   <tan de bo!>

——————-

Alguns comentaris a l’Editorial de Vilaweb:
https://www.vilaweb.cat/noticies/sense-banc-o-el-preu-del-no-enfrontament/

Oriol Roig     13.07.2021  |  22:36

Trobo que estaria bé que la Generalitat anunciés que busca canviar qui gestiona les seves 215.384 nòmines. I que els bancs facin números. Un banc estranger, amb poca exposició a Espanya ho trobaria ben sucós. I a veure qui es fa caqueta…

 

Jordi Pedemonte     13.07.2021  |  22:43

No diu l’Aragonès que si d’aquí a dos anys no s’ha arribat a res a la taula de diàleg això no treu de continuar intentant de parlar?
Aquest és el nivell que tenen els polítics al govern.
ERC ha convertit un partit polític en una religió, un lider en Déu i els afiliats en seguidors sense cervell.
Les CUP tant de dir i quan toca fer res, son les primeres a escampar. Vergonya, aquest si que van de dret a les escombraries de la història.
JxC una colla de fleumes que no tenen nassos de fer res en cap sentit, seure si.
En Puigdemont, que hauria de tenir mas lliures per formar un govern a l’exili i plantar cara pel país, només planta cara per ell mateix, que de passada pot ajudar, però que ho fa per ell.
Si no, per que el gran Consell PER la república no agafa cos? perquè es veu d’una hora lluny que no farà res polític que molesti Madrit ni els seus amics de la Generalitat que son ben asseguts, i tampoc a ERC que no sigui que s’enfadi.

 

Josep Castellsagué       13.07.2021  |  22:50

Completament d’acord. És més, aquesta gent que governa la Generalitat és còmplice de la repressió amb la política que fa.

 

Jaume Bonet        13.07.2021  |  22:55   *****

Sembla que la major part dels dirigents d’ERC i bona part dels de Juntsxcat van a sota de l’enemic, i la CUP demana un referèndum que el poble ja ha fet i ja l’ha guanyat, … L’autodeterminació ja està feta, fou el primer d’octubre del 2017 i guanyà la independència per golejada, malgrat els delictes que cometé l’estado i sa policia. No cal autodeterminar-se, n’hi ha prou amb complir les lleis del parlament català i implementar la independència.

Haurem d’exigir als partits que es defineixin, que diguin si pensen que el primer d’octubre és la data fundacional i innegociable o si opinen diferent, i els qui diguin que sí, que ho creuen així, que demostrin que ho creuen decantant fora dels càrrecs directius tots els seus dirigents que s’han pronunciat de manera dubtosa i/o contrària sobre això. Els qui diguin que no ho creuen així ja sabrem de quin peu es calcen (Sense aconseguir la independència no és possible enfrontar exitosament els reptes socials que hi ha plantejats: l’espoli fiscal i l’animadversiò de l’”estado” ho impedeixen)

Si cap dels partits parlamentaris s’hi compromet, s’haurà de generar una candidatura alternativa, demanant el lideratge de la iniciativa i/o el suport de les organitzacions de la societat civil (CDRs, ANC, Omnium, Ateneus, etc.), i de les candidatures extraparlementàries existents (especialment la dels repressaliats).

 

Joan Rius     13.07.2021  |  23:08

No entenc com el món, i en particular Europa, no intervé en la defensa d’un model d’Estat de Dret de caire humanitari, situat a les antípodes del que campa per les espanyes.
Tampoc no entenc com no ha passat que els demòcrates unionistes catalans, valencians i balears no han protestat públicament davant de l’abus de poder i del tracte ignominiós que ens dispensa cruelment el Reino de EspaÑa comptant amb l’atonia còmplice de la UE. Està clar que ens volen destruir lentament i amb el cínic propòsit de “que no se note el empeño”(sic). Davant això, o ens organitzem per lluitar o ens extingim.
Proposo que des de la Generalitat, des del Parlament; des dels partits polítics; des de les institucions Omnium i ANC i, des de tot l’independentisme, fem pedagogia a la societat sobre les destructives intencions del nacionalisme espanyol vers els Països Catalans.
Llum als ulls i força als braços!

Mati Sancho       13.07.2021  |  23:08

“Paciència, perseverança i perspectiva”. Si pensem que absolutament tots els polítics independentistes són iguals, es perdrà tot. De l’exili encara falta per arribar la “mascletà” final. Cal preparar-se.

 

ESTUDI D’ARQ. JOSEP BLESA, SLPU JOSEP  –  València      13.07.2021  |  23:13

M’arriscaré a demanar:  “l’impost londinenc sobre el té colonial americà” o “l’impediment als naturals de fer sal és a l’Índia” és aquest saqueig coloni-madrilenc?      PS: Fins a quant cal aguantar-n’hi?

 

Josep Jallé       14.07.2021  |  00:08

Benvolgudes i benvolguts … un cop més queda clar: la Generalitat és un desgovern de titelles, front als grans capitals que mouen altres titelles més amunt: les dels organismes de l’Estat central, aquella llarga llista dels executiu, legislatiu i judicial, per simplificar. Sense enfrontament als colonitzadors, seguiran els colonitzats pretenen que alguna cosa bona eixirà tot tractant-ho amb cura i cortesia a … la taula de diàleg?.
La síndrome d’Estocolm, de sempre, que ja Franz Fanon ja va descriure post sortida de França a Argelia. Res de nou sota la capa de … l’anar tirant. Per 10 o 20 anys, no?. Perdó, per 10 o 20 anys … més. Salut!.

 

Josep Ramon Collado     14.07.2021  |  00:11

la persecució no és per allò que fas sinó per qui ets, no ha estat mai per allò que hem fet sinó per qui som” i jo afegiria, i sobretot pel que volem ser…
I si els bancs d’aqui no volen participar.. doncs la Generalitat faria bé de començar a treballar amb bancs de fora… suposo que podria operar totalment amb qualsevol banc de la UE fora d’espanya, o no?

 

Anna Linares      14.07.2021  |  00:14

El govern de la Generalitat no te cap intenció de canviar d’estratègia, ens volen fer perdre el temps durant dos anys, a veure si la gent ens cansem, per un canto ens diuen que si no hi ha unitat es imposible de fer res, i per l’altre ells mateixos provocant la desunió , el que vol dir que van marejant la perdiu perquè no tenen cap intenció de proclamar la independència, mentres tant la gent que si que ho volem, no tenim cap mitja públic que ens parli clar i ens apropi al exili, que els
tenen silenciats, al final la gent passarem per sobre dels polítics i culminaren la feina.

 

Lluí Mor        14.07.2021  |  00:18

Diu senyor Partal que, ” posa en relleu la innocencia del govern “. Vosté ho sap més que cap de nosaltres, el que posa en relleu és que a aquest govern el darrer que li passa pel cap és ni plantar cara, ni desobeir ni el mínim gest que pugui fer enfadar a l’amo, una pantomima de govern, un govern agenollat, una vergonya per la nostra nació i la nostra idiosincràsia, ells, el nostre govern està desarmant al poble, i no només és aquest fet, és dia rera dia amb totes les decisions que és prenen.
Però la majoria de gent aguantaran dos, tres o trenta anys justificant-los i tornant-los votar, perquè tots sabem, encarà que no ho vulguem dir que gent que vulgui la independència de Catalunya n’hi ha molt pocs, i ells prou bé que ho saben.

 

Miquel M.Matas       14.07.2021  |  00:21

No vé d’ ara fa molts anys que es fan les coses malament.
I, a més més, no saben on van.

 

Francesc Aguilar     14.07.2021  |  00:32

Efectivament la persecució no és per allò que fas sinó per qui ets. Una cosa és ser català i una altra viure i treballar a Catalunya. N’hi ha molts catalans que no treballen o que no viuen a Catalunya. I no tots els que hi viuen són catalans.

 

Antoni López     14.07.2021  |  00:48

D’acord amb Joan Rius. Hem de entendre perfectament bé el sentit de Paisos Catalans i procurar fer un cos únic. Si jo fos Europa estaria en standby:”aveure que fan i com ho fan els catalans.”

 

ANTONI NAVALES      14.07.2021  |  00:54

A part de les més de dues centes mil nòmines que diu l’article, no es podria “suggerir” una retirada de fons i de serveis del banc o bancs que es neguen a presentar aquest aval contra avalat per la Generalitat? em sembla que haurien de començar a plantar cara i fer valer la força de la Generalitat (si la té)

 

Josep Ramon Noy       14.07.2021  |  01:06

 

Es un gravíssim error haver abandonat la confrontació a tots nivells, sobretot a nivell politic, i les conseqüències ja s’estan veient.

La resposta de la Generalitat a aquestes pressions polítiques sobre els bancs ha de ser fulminant i automàtica:
Sr. Sánchez i gobierno, vagin oblidant-se de tenir pressupostos aprovats amb els nostres vots al Congrés.

Ni concòrdia ni més preses de pel!

I si tenen valor que tornin els presos politics a la presó.

I a veure què passa amb els 140.000 milions que han de venir del nou Pla Marshall europeu, si arriben o no; que cada cop triguen més….

I els sous dels funcionaris, mestres, mossos, etc.. de la Generalitat que els paguin a través de la Caixa d’Enginyers, per exemple. I a veure qui riu l’últim!

Que serà la guerra i tot petarà? Potser sí, però ho vull veure!

Perquè seguint el camí actual petarà igualment, i més segurament i tot.

 

Núria Castells     14.07.2021  |  02:20

Em pregunto si podem parlar d’”innocència” del govern, encara a hores d’ara. Per què, voleu dir que no seria “massa” innocència?
Tractant-se de polítics de primera línia i que, a més, diversos d’ells ja porten anys en càrrecs prominents, no puc creure que conservin gaire innocència. Si de cas, tindríem dret de suposar que no aprenen res de l’experiència. I que persones així, per tant, estan incapacitades per governar.

Més probable és que, com diuen diversos comentaris, siguem davant un govern que no es vol enfrontar amb l’estat repressor… (ni amb la realitat). I només està intentant allargar, mentre pugui, el joc del gat i la rata. Qui dia passa, any empeny -deu ser la divisa.

De possibilitats d’actuar n’hi ha, teòricament, moltes: des de recórrer a un banc estranger fins a deixar de fer tractes amb els bancs que actualment treballen amb la Generalitat. Però, per a tot això, fa falta tenir coratge perquè la mà de l’estat és llarga i no s’estarà pas quieta. I això ja seria enfrontar-se!

Ara, el cas és que, tant si ho volen veure com si no, governar com si no existís la repressió no serà possible. I la trampa quedarà al descobert i els ciutadans catalans perdran la paciència.
O, no…

 

Lluís Paloma     14.07.2021  |  02:44

Tenim el pitjor govern de la Generalitat. I mentre aquesta gent ens mani, no farem res. L’anti intel·lectualisme espanyol ha arribat a la fi a casa nostra. Admeto públicament el meu emprenyament.

 

Albert Ventura    14.07.2021  |  03:02

Malament m’està el dir-ho però després d’anys i panys predicant al desert sembla que algu s’ha fotut per fi de morros amb la realitat. Quin greu em sap haver tingut tota la raó.

PS 1: Via Bàltica, tot l’independentisme SOTA LA DIRECCIÓ D’UN SOL COMANDAMENT, sense el partidisme de les cúpules d’ER, CUP i Junts

PS 2:  OBEDIENTS AL MANDAT DEL 1r OCT: Completar la DUI, Assegurar el català, Enxarxar el territori. Ja som 92.208 ciutadans de la República Catalana Independent, censats al CxR a l’exili de Waterloo.

PS 3: L’OBJECTIU DE CATALUNYA ESTÀ MARCAT AMB LLETRES DE FOC: LA INDEPENDÈNCIA PLENA, LA TERRA I LA LLIBERTAT.
PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!