BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

12 de març de 2006
General
2 comentaris

Nosaltres hem d’anar a guanyar, no pas a perdre !

Hem de prendre una posició davant de l’estatut?

Tot el que ens acosta a Espanya ens allunya de l’assoliment d’un estat propi. Per tant els Independentistes hem de passar de l’estatut, hem de combatre’l a camp obert!

Hem de dedicar tots els nostres esforços a preparar i publicitar la nostra pròpia Constitució. Desgranar tots els drets del nostre Poble que tota constitució ha de defensar i protegir.

L’Estatut és el joc perdut dels encaixistes. Ells, els partits catalans juguen a perdre. Sinó us ho creieu mireu-ne els resultats.

«No és això, companys, no és això! el perquè van lluitar els nostres avantpassats … els nostres pares!»

Nosaltres hem d’anar a guanyar, no pas a perdre !  Guanyarem «La constitució catalana», molt semblant a la que es va redactar el 1928 a l’Havana. Curta, concisa, valenta, justa, democràtica! … actualitzada, més moderna que cap! Una constitució que ens faci un Poble plenament lliure i unificat!

L’esclau o el maltractat arriba a creure’s que sol no val per a res, que no es mereix res, que no és res, que no sap fer res… Que sol no podria, que sol no en sabria … Que ho faria malament! I quan li dius que s’alliberi llavors et surt amb que no el deixaran! Està clar que per bona voluntat no el deixaran, però ell, l’esclau o el maltractat, ha de prendre la determinació d’alliberar-se i no ha d’afluixar fins que imposi la seva llibertat i els seus drets inalienables. Sembla que això no és possible, que no pot ser, però sí que és: també això, alliberar-se, és una qüestió d’energia i voluntat!


 1. CONSULTA POPULAR INDEPENDENTISTA PARAL.LELA AL REFERÈNDUM DE L’ESTATUT

  L’únic referèndum que hi haurà ara serà sobre l’Estatut. És un Estatut que no ens satisfà i cal dir NO. Un NO a l’Estatut deixaria a més fora de joc als nostre polítics (tots els qui donin suport al Sí) i aleshores ens haurien d’ESCOLTAR finalment.

  Per això crec que estaria bé aprofitar el dia del referèndum per fer una consulta popular paral.lela que no tindria valor jurídic però si un gran impacte. A la consulta hauríem de preguntar alguna cosa com això: VOLDRIEU QUE CATALUNYA ES CONSTITUÍS COM UN ESTAT, JA SIGUI LLIUREMENT ASSOCIAT A ESPANYA O COMPLETAMENT INDEPENDENT?

  Cal polir la frase potser, però estaria bé que La Plataforma pel Dret a Decidir (per exemple, o una altra…?) organitzés aquesta consulta popular paral.lela (ja s’ha fet abans una altra consulta popular aprofitant eleccions i va funcionar, doncs ara toca preguntar això!).

  Si el resultat al Referèndum fos No, i a la consulta popular independentista fos Sí, deixaríem ben clar què volem. I aleshores tots els polítics hauríen de prendre nota i portar-nos a aquest referèndum independentista que desitgem! Ens avançaríem a dir-los que volem (per si després del NO a l’Estatut no saben que fer). A més s’esvaeix el pretexte de la por de votar com el PP (quedaria clar que un No a l’Estaut és majoritàriament un Sí a la independència), i permetria als qui volen votar Nul, dir Independència però sense perdre vots per dir No a l’Estatut de la Moncloa (si no surt No a l’Estatut, els polítics no en faran tant cas que diguem Sí a la consulta independentista).

  Ja vam dir ben clar a la mani que som una Nació i tenim el dret a decidir, ara cal tornar a deixar-ho ben clar i dir que volem! Als nostres polítics a l’estat espanyol i a tot el món!!!

  Visca Catalunya Lliure !!!!

  (passa-ho)

  (he vist la presentació en Powerpoint de Calaunya Acció i m’ha semblat molt bé. I finalment sembla que la gent s’ha despertat i ha començat aquesta "Revolució tranquil.la catalana" i seguim els passos del Québec! Ja ho tenim a prop! queda poc per a un Estat Català!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!