BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 d'octubre de 2022
1 comentari

Mama, censa’m al Consell de la República!

 

El valor de la DUI del 27-O del 2017

 

“el 27 d’octubre, en canvi, pràcticament no l’ha reivindicat mai ningú durant aquests cinc anys”

Aquesta expressió d’aquest fonamental editorial i clar posicionament de Vilaweb enfront de la incipient República Catalana Independent, en veu del seu magnífic i compromès Director, Sr. Vicent Partal, tot i que és correcta en el sentit d’expressar el mutisme i el negacionisme de fet de tants polítics i de tants catalans tancats a l’evidència i a la totalment necessària moral de victòria, no és una expressió del tot precisa ja que tots els catalans censats al cens del Consell de la República, fins al dia d’avui, 102.883 i en augment, encara que ho sigui en forma d’un micro goteig, són catalanes i catalans convençuts i defensors del seu valor i per aixó lliurament s’hi han censat, pel seu convenciment de ciutadants de la nova República i del valor real de l’esmentada Declaració Unilateral d’Independència, DUI catalana com la de Kossovo, llegida, votada i guanyada al nostre Parlament, legítim i legal, escollit democràticament el 27S del 2015.

Primer d’Octubre i 27 d’Octubre de 2017 es complementen i donen vida a la nostra Independència, Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya vinculant i la DUI Catalana es complementen i reforcen mútuament, és legitimen fins que assolim la seva implementació.

Sí! Des del 27 d’Octubre jo ja sóc lliure, ciutadà català de la nostra incipient República, molt petita com un germen però viva. Si encara no ho havia fet, ara sí que des de l’octubre del 2017 he renegat d’Espanya, no sóc espanyol, no formo part d’aquesta merda, d’aquest monstre, ho dic amb paraules gruixudes perquè no en quedi cap dubte. Qui vulgui seguir-ne esclau, doncs que en sigui, que ho pateixi físicament com tants ho hem de patir i a més, a la vegada, que ho pateixi moralment, que se senti “com un cuc arrossegant-se per terra” expressió de John Adams, un dels pares de la Nació Nord-americana.

Els vençuts, negats, emmudits, insultats i espoliats, … que no tenen altra esma que ajupir-se sota la bota i les pretensions de l’Espanya eterna, condemnats a una inevitable i forçada decadència, que vagin mortificant-se en el dol d’un fracàs que els fa miserables, incapaços com són de valorar la força real d’una DUI democràticament guanyada, que ja tenim a les mans i que només cal aprofundir i completar amb coratge, encert i intel·ligència pràctica fins presentar-la davant del Tribunal de Dret Internacional de La Haia, tal com ho van fer els Kosovesos.

Amb la DUI vam esdevenir un Poble que va plantar cara i no s’aturarà fins a ser plenament lliure, una Nació Madura i adulta.

Sense la DUI no seríem res més que una autonomia queixosa i malcriada, vergonyosa, ploramiques, miseriosa, la riota de l’orgullosa i imperialista Ñ.

Volem o no volem ser independents?

Què espereu censar-vos al Cens del Consell de la República?

Voleu que us ho faci la mama?

Si som, siguem!

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

PS1:

Apologia del 27 d’octubre de 2017

https://www.vilaweb.cat/noticies/apologia-del-27-doctubre-del-2017/

/
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

  1. Àngels Folch
    24.10.2022 · 11:53
    No hi puc estar més d’acord! És exactament així com ho veig i com hi visc, i és aquesta la raó que m’empeny a continuar endavant i que va fer que em presentés a les eleccions com a representant de la demarcació del Vallés Occidental Est a l’Assemblea de Representants del Consell de la República de la qual en formo part.

    La consciència de ser nació, la convicció que la independència ha ha estat declarada i la certesa que fer-la efectiva no serà fàcil però que amb constància, paciència i perseverança aconseguirem fer-la efectiva em manté viva.

    *Apologia del 27 d’octubre de 2017. (Vicent Partal)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!