BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 de març de 2021
0 comentaris

La Trifurcació, que és?

 

TOTS APUNT PER L’HORA FINAL

Davant les disputes entre independentistes i en espera dels moments més difícils per l’assoliment del Punt i Final del Procés de Recuperació de la nostra secular independència.

La Trifurcació és l’entrada en joc d’un tercer actor que en realitat és el primer de tots i que de fet sempre hi ha sigut. La trifurcació és el rol, és l’acció decidida del Poble de Catalunya, que ha de sobrepassar les divisions entre reformistes i rupturistes, o qualsevulles altres divisions que puguin aparèixer i entorpeixin l’avenç i la implementació de la República Catalana Independent. La trifurcació ha de ser l’acció coordinada de tot el 52% en augment.

Què ha de fer la Trifurcació?

1 – No res. Només ser! i estar apunt.
2 – Ser garants de l’objectiu
3 – Hem de ser decidits, coordinats, localitzables, pràctics i presents en els moments vitals.
4 – Hem de ser-ne conscients i tenir-ho present. Som tots junts, ara i ací.
Sempre apunt, per quan arribi el moment, que arribarà!

Salvador Molins
Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!