BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

25 de març de 2021
0 comentaris

La República viva és la xarxa de tots els defensors del 1r i el 27è d’octubre del 2017. Hauríem d’esdevenir una força activa …

:

“LA REPÚBLICA VIVA”
VISQUEM LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT

La República viva és la família i la xarxa de tots els defensors del 1r i el 27è d’octubre del 2017.
Hauríem d’esdevenir una força activa alliberada dels interruptors múltiples que volen controlar el nostre país, ara apago i ara torno apagar, allò de l’ARA NO TOCA que no para d’actuar, en tots els partits, institucions i en masses associacions.

La República Catalana Independent viva som tots els que “ja som república”, per ordre del Poble amb el Mandat del 1r d’octubre i la DUI del 27 d’octubre de 2017. Som tots, tots per propi dret, iguals, compromesos, presents, “sempre apunt” per quan calgui, pel moment precís: CDR’s, Assemblees locals de l’ANC, Assemblees sectorials de l’ANC, Consells Locals de i per la República Catalana, Òmnium i els seus grups de treball, Debat’s constituent’s, Periodistes de mitjans, ràdios i TV’s, Llaços grocs, els del Cant dels Ocells en defensa dels presos polítics i exiliats, Pintors carreteres i carrers, Fotocopiadors, Cartellistes, Twitaires, altres internautes de tota mena, comentaristes als editorials de diaris i demés mitjans, i bases de partits, votants dels partits polítics, altres associacions i col·lectius, persones particulars, tothom que defensi la nostra incipient República Catalana Independent sense demanar permís a ningú i sense esperar ordres de ningú.

Tenim dues dificultats, la primera fer real i pràctica aquesta comunitat o col·lectiu, la segona establir una xarxa de comunicació immediata, unes dates de trobada, un Congrés de Treball que aplegui tot l’independentisme sense interruptors.

Visquem la República, incipient, catalana i independent, dones i homes lliures de Catalunya!

Aquest és ara un objectiu urgent, tan del Consell per la República com de totes les cèl·lules mare i tots els nòduls d’aquesta nova realitat, institucionalitzar la incipient república a l’exili i al territori. Ocupant tot el territori de forma lliure i intel·ligent.

Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

PS1: La República viva és la xarxa de tots els defensors del 1r i el 27è d’octubre del 2017. Hauríem d’esdevenir una força activa … sense interruptors!

PS2: Perquè ningú apagui l’interruptor de la República a l’Exili,  i si el CxR no avança, … un de nou!

PS3: Una República viva i rebel, institucionalitzada de moment a l’exili i al territori: República Catalana Independent, sense interruptors!

PS4: “LA REPÚBLICA VIVA” sense interruptors, rebel, com l’au fènix tothora renaixent:
VISQUEM LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT

PS5: El 28 de febrer érem 92.381, el 25 de març som 92.647. En un més 266 catalans s’han censa’t lliurament al Cens de la República.

 


..


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!