BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 de setembre de 2022
0 comentaris

La República Catalana Independent a semblança d’Alemanya.

Energia Eòlica o Nuclear, si o no?

Salvador Molins

23.09.2022  |  10:26

Alemanya, un estat sobirà, previsor, prudent i intel’ligent, trobarà la manera de defensar el seu poble davant d’aquesta crisi agreujada per aquesta guerra. El Poble alemany entendrà, en aquests moments, la necessitat d’emprendre opcions agosarades i controvertides però mai definitives, sinó seriosament interines, només per aquests moments de crisi, mai seran o haurien de ser una excusa per a imposar res a cap Land ni als amos del país, el Poble menut, tots els ciutadans per igual. Així serà o així hauria de ser, un bon exemple per a la República Catalana Independent, encara incipient, que en compliment del Mandat del Primer d’Octubre estem edificant, àtom a àtom, pensament a pensament, decisió a decisió, rajol a rajol.

Té raó Ot Bou en una cosa molt potent i especial, els passos endavant i “creatius” per l’assoliment del nostre objectiu sorgiran de les persones, associacions i institucions determinades absolutament alliberar el nostre Poble. Els que eren dels nostres i pel que sigui s’han rendit i d’alguna manera han caigut es podran i s’hauran d’aixecar, no els deixarem enrere! malgrat en tindríem ànim de revenja no els deixarem enrere, nosaltres, sempre els pioners, com aquells que un dia van fer caure el Mur de Berlín o que van perssistir fins que va caure aquell mur en aparença inamovible. Així, doncs, tots els independentistes, els no rendits i els que us torneu aixecar estiguem apunt! “Sempre apunt” com deia Waden Powell.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

PS1: La República Catalana Independent a semblança d’Alemanya.

PS2:

El silenci de Gabriel a l’esquena dels altres. I a la segona part: Alemanya …

https://www.vilaweb.cat/noticies/bots-barrals-silenci-gabriel-esquena-altres/

 

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!