BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 d'octubre de 2022
0 comentaris

La Llista Cívica i Tot Catalunya, la Nació sencera, els Països Catalans.

 

Resposta al darrer article d’Albert Cortés Montserrat:

LA CATALUNYA SENCERA
https://blocs.mesvilaweb.cat/albert1969/la-catalunya-sencera/

Literatura catalana moderna – Illes
https://blocs.mesvilaweb.cat/anselm/

Llista Cívica i Partits Polítics petits.

La situació actual requereix complir el Mandat del Primer d’octubre i el partit que no ho compleixi fotre-li una cossa al cul.

El projecte d’Esquerra és la traïció total, dit d’una altra manera i coneixent l’enemic, abocar-se a l’abisme o molt pitjor encara, fer un mal favor -terrible favor- a Catalunya, perdre tot el guanyat en el camí del “Procés de Recuperació de la Independència de Catalunya” destruir la unitat independentista, abocar Tot Catalunya a la perdició i la submissió permanent.

No caiguem en la trampa enganyosa que tots els partits polítics fan el mateix, no!

Almenys el darrer Congrés de Junts va votar massivament completar la DUI i complir el Mandat de l’1-O.

Aquesta actitud de Junts no es contradiu amb la Llista Cívica a la que es pot sumar o podem col.ligar-se tots plegats.

La Llista Cívica seria molt útil per donar opció de vot als 700.000 abstencionistes fastiguejats amb l’incompliment dels Partits actuals.

Tots els partits polítics petits i els seus capdavanters, si de veritat creuen en la Independència de Catalunya s’han d’afegir aquesta llista unitària per a la Independència.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS1:

LA CATALUNYA SENCERA

 

El Govern de la Catalunya sencera, aquesta es la darrera presa de pel que ens aboca el nostre Govern, justament un dia com avui que te molt de significatiu.

Avui dia 12 d’octubre, dia de la Hispanitat ens diuen des d’Espanya, el descobriment d’Amèrica i la colonització per part espanyola en format genocidi de les terres americanes, curiosament unes terres que totes d’una manera o altra han marxat d’aquest imperi de sang i destrucció, res a veure amb les colònies per exemple de l’Imperi Britànic. Crec que es una dada significativa, de fet dins aquestes conquestes a sang i fetge es troba el territori de Catalunya des de fa més de 300 anys, una dada que també des de les el·lits no semblen voler recordar.

Un dia abans amb la presentació d’aquest Govern autonòmic de la renúncia als anhels votats per la societat catalana per majoria fa 5 anys i amb l’aspiració de formar la formula de la Convergència del President Pujol, però amb unes diferències ben clares, primer que el context evidentment no es el mateix. Al 78 tot estava per fer i per tant qualsevol guany era sumar i afegir al poc poder que les nostres institucions refetes tenien, tampoc hi havia un clam ni majoria favorable a la independència com si hi es ara. Per tant voler repetir una fòrmula amb l’únic objectiu de ser hegemònic amb el poder sense aspirar a res més que dissimular o intentar fer-ho la submissió total a l’Estat, la falta de poder real, ja buidat en aquests darrers anys amb la frase de governar per la Catalunya sencera es d’un cinisme que espero la societat catalana no permeti i castigui contundentment.

Sembla que ens vulguin dir que els Governs anteriors no governaven per tota Catalunya, es comprar aquell relat que nomes passa si el Govern es independentista, que nomes governen pels seus, cosa que curiosament no passa quan l’objectiu es validar aquesta autonòmia del règim. Ara no hi ha dubte ens trobem a la segona opció.

Dir que es governa per la Catalunya sencera es tant com dir en una campanya electoral que es faran polítiques per millorar la vida de la gent, unes obvietats que no son patrimoni de ningú, ja que teoricament tots els partits les porten incorporades.

Es aquella grisor actual, ara barrejada amb cinisme per intentar dissimular la renúncia a fer alló pel que la gent t’ha escollit i que per tant requereix donar la paraula a la gent altra cop, a tota la societat, a la Catalunya sencera.

 

/
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!