BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

26 de febrer de 2021
0 comentaris

Jo voldria la CUP pel Parlament i per Interior. (i Comentari d’Umberto Ciotti: “Diu George Orwell”)


Reflexions i resum d’uns articles a Vialweb:
Qui serà el President del Parlament:

Estan preparant el projecte polític que aplicaran i el comportament que tots tres grups de manera coordinada han de tenir en afers sensibles,

Trencar l’estat de dret fake espanyol  i  “frivolitats?”
7 – <tots els moviments de ruptura>
8 – <totes les amenaces de madrid i xocs conseqüents>

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-silenci-negociador/

Encara més, el candidat del PSC manté el lema electoral com a imatge corporativa: “President Illa”. I si ell encara pot ser president, Granados pot obrir una nova etapa al parlament i garantir des de la presidència que sigui “una cambra de diàleg” i que no es permeti “frivolitats” ni “jugar a trencar l’estat de dret”

<el Parlament o un fòrum potser?>

PACTES: ….

 

Aquesta setmana tothom tenia coll avall que el pacte real ja s’havia reduït a una negociació entre els tres partits independentistes, amb els comuns, si de cas, com a suport extern esporàdic, per exemple per al pressupost. Però Oriol Junqueras en una entrevista de fa poques hores ha insistit encara a dir que ERC no vol triar. I per una altra banda una filtració, sembla que interessada, ha posat sobre la taula la possibilitat que la CUP reclame la presidència del parlament –cosa que la CUP ha negat i que, per la informació que en tenim, no s’ha proposat mai durant la negociació. Qui siga el president o la presidenta del parlament, doncs, marcarà un primer perímetre públic al possible acord i segurament en definirà les grans línies. Qui siga el president –que la cosa més fàcil és que siga algú de Junts– i qui el vote. Perquè si els comuns, per exemple, no hi voten a favor serà evident que han quedat despenjats del pacte.

Tanmateix, a partir de la constitució del parlament encara faltarà molt de camí. Perquè tot indica que els tres grups independentistes

1 – han après la lliçó, o sembla que l’han apresa, i segons les poques filtracions que arriben

2 – no negocien solament el repartiment del govern i

3 – dels càrrecs institucionals sinó també

4 – el projecte polític que aplicaran i

5 – el comportament que tots tres grups de manera coordinada han de tenir en afers sensibles,

6 – com és la negociació a Madrid o la política de seguretat, els Mossos.

7 – <tots els moviments de ruptura>

8 – <totes les amenaces de madrid i xocs conseqüents>

Aviat veurem si són capaços d’arribar a cap acord o no. El desllorigador d’aquest acord, com aquests dies s’ha repetit en entorns significatius tant d’Esquerra com de Junts, podria consistir a marcar un límit temporal a la negociació amb Pedro Sánchez. I a partir d’aquell límit, si no hi ha resultat tangible, s’hauria de reactivar la proposta unilateral. 

Esquerra, així s’explicava en el llibre que van escriure Marta Rovira i Oriol Junqueras, no hi renuncia, a la via unilateral, però creu que abans cal exhaurir totes les possibilitats d’acord. 

I Junts, que no creu en l’acord, ara pot esperar un temps raonable. La discussió lògica seria, doncs, marcar com s’identifica el moment de la progressió.

 Especialment si la CUP decideix –més que no pas entrar en el govern, que sembla molt difícil– de participar en els òrgans de govern del parlament, cosa que sembla més factible.

Perquè aleshores la cambra podria deixar de ser l’escenari de totes les picabaralles entre els independentistes

<les males jugades d’ERC  o  els jocs amagats o precipitats de Junts>

i tornar a esdevenir el centre de l’enfrontament amb l’estat espanyol que va ser el 2016 i el 2017.

PS. Sembla que els partits tenen la voluntat de no repetir els errors. 

Els ciutadans hauríem de tenir aquesta mateixa voluntat i això implica no confiar tant en ells
<no relaxar-se i
ser molt més exigents des del carrer. >

I recordar que

1 – el moment de la confrontació i

2 – la forma com es produirà

no han d’anar necessàriament sincronitzats amb les institucions.

Des de l’octubre del 2019 el país ha avançat molt en aquest camí
i ara no seria gens bo de fer-se enrere.


———————————

Comentaris:

 

Núria Coma

25.02.2021  |  23:20

Doncs jo no valoro el què està passant, o suposem que passa o volem que passi, com a quelcom positiu.
Que algú plantegi que no vol triar entre Junts ( 32 independentistes) o comuns (8 no independentistes) és directament obscè. El Poble ha triat i de manera forca clara. Que la CUP segueixi, amb el potser sí, o potser no, o espera que demà ho pregunto, em sembla ridícul, i que després de repetir fins a la sacietat que es necessitava passar del 50% per sentir-se legitimats, quan tenim el 52, seguim sense prous.
No sé com acabarà tot aquest esgotador joc de cadires, però el fet que en comptes de celebrar des del minut 1, la victòria independentista, s’estigui parlant, encara, de dretes i esquerres i posant en valor els comuns, no em sembla cap bona notícia i el seu silenci, potser sí que és d’agraïr, perquè escoltar-los , ja em comença a provocar mal d’estómac

———————————————

Jaume Riu

25.02.2021  |  23:09

PREMSA FLORIDA.
Sí, és cert que l’èxit de la discreció en les negociacions sorprèn fins i tot “a l’organització”, com no podia ser ja de cap altra manera després les experiències recents. Però hem d’estar preparats per trobar-nos una atzagaiada o altra per part dels que no negocien. Per exemple això de voler la presidència del Parlament per Eva Granados, són ganes de sortir als titulars de la premsa més florida. O allò de Salvador Illa que no reconeix el resultat de l’independentisme perquè hi ha hagut molta abstenció.
Tot és carnassa per a la premsa florida.

————————

Text traduït al català:

Umberto Ciotti

26.02.2021  |  00:43

Buon Giorno…!
Giovedi 25 Febbraio 2021

(Publicat al Facebook)

(IMPORTANT: Tinc bloquejada, per la xusma espanyolista, la capacitat de compartir les meves publicacions amb Amics, grups, i també per messenger … Estem en guerra contra uns criminals que tenen planejat aixafar la nostra capacitat de judici, d’entendre i divulgar la Veritat … Us prego a cada un de Vosaltres que faci el màxim que li és consentit per divulgar aquesta publicació … Gràcies …! la divulgació de la Veritat és l’única nostra arma contra aquesta molt repugnant xusma de criminals …!)

Diu George Orwell:

“Com més es desviï una societat de la veritat més odiarà a aquells que la proclamen”

George Orwell, que va combatre a Espanya contra les tropes de Franco, el que està passant ara ho havia previst perfectament:

Estimades Amigues i estimats Amics …

Estem entrant en una fase històrica molt determinant de lluita contra el “feixisme” …

Aquest “FEIXISME” es presenta respecte a l’any passat en una forma relativament nova d’agressivitat particularment funesta caracteritzada per l’ús extens i indiscriminat de la “MENTIDA” i per ser portat contra la societat per partits d ‘ “ESQUERRA” …

La guerra tot just ha començat …

Els fronts oberts per aquest “FEIXISME D’ESQUERRA” són 3:

1) El front intern dins Espanya amb la finalitat de d’assentar i perpetuar el règim reaccionari “Monarquia – Magistratura”

2) El front a la Unió Europea amb la finalitat de treure la immunitat de Parlamentaris Europeus a Puigdemont, Comin i Ponsatí i portar-los a les presons d’Espanya

3) El front intern a la Generalitat de Catalunya per editar un Govern de “Esquerra” a imatge del “Govern Progressista” d’Espanya i marginar JUNTS fent-los passar a la consideració del Poble de Catalunya com un partit nacionalista d’extrema dreta.

El front intern d’Espanya, els feixistes, (com es va poder veure el dimarts 23 al blindatge de la “Monarquia” al “Congrés”) el tenen pràcticament guanyat.

L’èxit de la lluita entre la barbàrie de l’ “Esquerra” feixista espanyola i la Civilització es consumirà a Catalunya i Europa.

Aquests molt bruts farsants “FEIXISTES D’ESQUERRA” volen reduir-nos a un callat i submís “RAMAT D’OVELLES” a l’ordre del règim al poder …

Però no ho aconseguiran!

Una abraçada a totes vosaltres estimades Amigues Guerreres i a tots vosaltres estimats Amics Guerrers …!

Etiquetats perquè la publicació es publiqui a la seva pàgina: L’Amic Joan Canadell.

—————————–

Text original en llengua castellana:

Umberto Ciotti

26.02.2021  |  00:43

Buon Giorno…!
Giovedi 25 Febbraio 2021

(Publicado en Facebook)

(IMPORTANTE: Tengo bloqueada, por la chusma españolista, la capacidad de compartir mis publicaciones con Amigos, grupos, y también por messenger… Estamos en guerra contra unos criminales que tienen planeado aplastar nuestra capacidad de juicio, de entender y divulgar la Verdad… Os ruego a cada uno de Vosotros que haga el maximo que le es consentido para divulgar esta publicacion… Gracias…! La divulgación de la Verdad es la unica nuestra arma contra esta muy repugnante chusma de criminales…! )

Dice George Orwell :

“Cuanto más se desvíe una sociedad de la verdad más odiará a aquellos que la proclaman”

George Orwell, que combatió en España contra las tropas de Franco, lo que está pasando ahora lo habia previsto perfectamente:

Queridas Amigas y queridos Amigos…

Estamos entrando en una fase histórica muy determinante de lucha contra el “FASCISMO”…

Este “FASCISMO” se presenta respecto al pasado en una forma relativamente nueva de agresividad particularmente funesta caracterizada por el uso extenso e indiscriminado de la “MENTIRA” y por ser llevado contra la sociedad por partidos de “IZQUIERDA”…

La guerra ha justo empezado…

Los frentes abiertos por este “FASCISMO DE IZQUIERDA” son 3:

1) Lo interno a España finalizado a la conservacion del régimen reaccionario “Monarquía – Magistratura”

2) Lo en la Unión Europea finalizado al quitar la inmunidad de Parlamentarios Europeos a Puigdemont, Comin y Ponsati y llevarlos a las prisiones de España

3) Lo interno a la Generalitat de Catalunya para editar un Gobierno de “Izquierda” a imagen del “Gobierno Progresista” de España y marginar a JUNTS haciendolo pasar en la consideración del Pueblo de Catalunya por un partido nacionalista de extrema derecha.

El frente interno de España, los fascistas, (como se pudo ver el martes 23 en el blindaje de la “Monarquía” en el “Congreso” lo llevan practicamente ganado.

El éxito de la lucha entre la barbarie de la “Izquierda” fascista española y la Civilización se consumirá en Catalunya y en Europa.

Estos muy sucios “FARSANTES FASCISTAS DE IZQUIERDA” quieren reducirnos a un callado y sumiso “REBAÑO DE OVEJAS” a la orden del régimen en el poder…

Pero no lo conseguiran…!

Un caluroso abrazo a todas vosotras queridas Amigas Guerreras y a todos vosotros queridos Amigos Guerreros…!

Etiquetados para que la publicación se publique en su pagina:

El Amigo Joan Canadell

————————————

Josep Gualló

26.02.2021  |  01:15

SEMPRE HE CREGUT MÉS IMPORTANT EL PARLAMENT QUE EL GOVERN

El desastre de la darrera legislatura tothom l’atribueix a la falta d’entesa entre el MHP QUIM TORRA i PERE ARAGONÈS. En realitat aquest va ser el segon motiu en importància tot i tenir-ne molta.

El Motiu més important i amb diferencia va ser el botifler TORRENT que no es mereix el títol de president. Va torpedinar totes les iniciatives i quan no va poder evitar-les no va permetre que és publiquessin al DOC.

Confio que no és repeteixi l’error i no es para-li del govern fins que estigui constituïda la mesa del parlament de manera definitiva.

PS1: Jo voldria la CUP pel Parlament i per Interior. (i Comentari d’Umberto Ciotti: “Diu George Orwell”)

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

——————-

CENSEM-NOS AL CxR
per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
fora de les urpes de l’estat espanyol.  (https://consellrepublica.cat/)

CENS ACTUAL 

República San Marino (EU) cens = 32.471 persones

Principat de Mònaco (EU) cens =  39.148 persones

Malta (EU) cens = 420.000 persones

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.393 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, catalans que vau votar el 1r oct 2017 i ho vareu fer amb raons fonamentades i de pes

 

Siguem lliures per la DUI, per la Llengua, per Waterloo.
JA SOM EL 50% + 1 – Exactament del 51,4% al 52,6%
PARLEM I EDIFIQUEM LA RCI com catalans lliures!
https://simptomesindcat.blogspot.com/2021/02/ja-som-el-50-1-parlem-i-edifiquem-la.html?m=0

 

MANIFESTACIÓ DE L’ANC:    28 febrer  BCN
Govern independentista ara!
Per la urgència social i nacional. Vine a la mobilització:
Diumenge 28 de febrer, 12 h, Plaça Catalunya, Barcelona Signa el manifest:
http://anc.si/3umWL9d
#XarxaIndependència

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!