BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

10 d'octubre de 2021
0 comentaris

Imaginar, pensar, fer-ho, sols essent catalans de la República Catalana Independent. Ja som 99937 censats i lliures.

 

FEM-HO!

Només com a Catalans

 

No ens oblidem del nostre Mandat del 1r d’octubre, el vam decidir, votar i guanyar. No ens oblidem de la nostra DUI, la hem de completar, ni negar-la ni dubtar-ne, siguem independents!

El reconeixement internacional seria fabulós, però no permetem que encara no tenir-lo ens tenalli, paralitzi i freni. Edifiquem la República Catalana Independent, institucionalitzem la incipient República. Centrem-nos i concentrem-nos en acostar i transformar el CxR en la veritable i incipient Catalunya Independent. Mantinguem el rumb vers l’objectiu, no titubegen. Sense demanar permís a ningú. Demà o demà passat arribarem als 100.000 censats com a ciutadans de la República, el següent pas les eleccions a l’Assemblea de Representants.

Concentrem-nos i imaginem com fer-ho realitat, com transformar-ho en vida d’homes lliures, no pas plorant i pidolant sinó aprofundint i alliberant-nos.

Enxarxem-nos sobre i en el territori. Pensem, preparem i desenvolupem tot això.

Una veritable revolució a les primaries del segle XXI.è. La revolució catalana davant un un món amenaçat per taliba nismes i feixismes de tota mena, potser una nova esperança davant d’Hong Khong, Taiwan, el Tibet i altres molts indrets.

La Llengua, la constitució catalana, el cinema, el doblatge, l’energia eòlica, … persistim i avancem.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.

 

PS1:

Imaginar, pensar, fer-ho, sols essent catalans de la República Catalana Independent. Ja som 99937 censats i lliures.

 

PS2:

Visquem i fem la República Catalana Independent. Sense demanar permís i sense esperar ordres.

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!