BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de febrer de 2006
General
0 comentaris

Escalfant motors a Berga (PPCC)

Escalfant motors a Berga (PPCC)

A la reunió setmanal del BIC d’ahir dilluns vàrem ultimar els preparatius: Publicitat de la primera fase o preparatòria, Cartells per tota la ciutat, cartells pels accessos a la ciutat, passada pels carrers amb altaveus des de la primera part fa un parell de setmanes, etc. I després de decidir-ho res de pagar qui ens ho faci -com els grans partits instal·lats en la seva venuda comoditat pressupostària- després arremangar-nos i mans a l’obra … a penjar cartells malgrat els dits ens quedessin gelats i l’alè congelada!

Al BIC, a banda d’aquests detalls organitzatius, ja tenim ben clar que no és sols el President del Projecte per la Independència a l’any 2014, Santiago Espot, qui es presentarà davant dels Berguedans i davant la gent de tota la nostra Nació, de tots els Països Catalans! sinó que serà ell acomboiat per nosaltres, nosaltres el destacament de Berga en lluita per la Independència el 2014! Nosaltres la gent del BIC, els que tenim ben clar que en tota lluita, en la per la Independència també, no tothom pot exercir de general, hi ha d’haver intendència, sargents i soldats sense galons, sinó és així aquest exèrcit pacífic no és operatiu. El cap d’Estat Major del Projecte Catalunya Acció és el seu President Executiu -com a les empreses comercials que volen assolir un objectiu comercial- Els segon cap d’aquest Estat Major és el Sr. Josep Castany  que n´és el Director General, i darrera d’ell venen altres alts càrrecs i els Consellers del Projecte, i després dels Consellers els destacaments com el nostre. Un sol sentiment en l’àmbit polític i nacional: Catalunya! Un sol objectiu innegociable i sense falsos estadis intermedis: La Independència de tota la nostra Nació, La Catalunya Gran, des de Salses a Guardamar i des de Fraga a Maó! Sí, som Pancatalanistes! Que tremolin França i Espanya! Que s’avergonyeixin els encaixistes! Aquest projecte va molt lluny! Molt més lluny del que ells es poden imaginar!

Salvador Molins (Berga, PPCC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!