BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

10 de març de 2006
General
2 comentaris

ERC es comporta com una fotocopia de CiU !

ERC es comporta com CIU però enlloc de ser l’original és la còpia i cap còpia millora l’original, pel que sembla!

————————

Aquesta és la seva pèssima capacitat de resposta:

Extret de la web d’ERC, notícia d’ahir mateix (09/03/2006):

http://www.esquerra.org/web_nova/php_admin/inici.php?seccio=Noticies&num_article=4469

(…) «L’Espanya integrista, excloent i que no vol comprendre, ja l’hem escoltat. Per això mantindrem la mà estesa per si una altra Espanya ens vol escoltar.»

Carod Rovira, en la primera sessió de la Comissió Constitucional del Congrés, que debatia el títol preliminar de l’Estatut.

——————

Ciu es diuen nacionalistes, però enganyen la bona fe i els sentiments dels catalans. Ho fan perquè en realitat tant els fot que Catalunya sigui o no sigui una nació. Es diuen nacionalistes i quan han de defensar aquest fet no ho fan, sols anhelen governar i administrar aquest règim colonial a que està sotmesa la nostra nació. En realitat no tenen ni sentit de país ni d’estat. Són vulgars Virreis de la Corona Espanyola, per mi vulgars, sense esperit ni categoria. Fins l’altivesa dels espanyols se’ls encomana!

I ERC enganya els independentistes, juga amb aquesta paraula però no se la creu! No cal que estiri tant la mà i que allargui tant el braç per dos motius, el primer perquè parlant de llargades i estirades Ciu les fa més llargues encara i segon perquè ni a uns ni als altres, ni a Ciu ni ERC, cap esquerra espanyola els vol escoltar ni fer cap cas, ans al contrari els enganya com una serp que els vol adormir per cruspir-se Catalunya i els catalans. A Espanya no s’hi ha d’anar a allargar res, al contrari com menys s’hi vagi millor! Cada dia i cada segon se’ls ha de dir que despreciem les seves formes, que volem trencar tractes polítics i si cal econòmics, que separats serem més feliços, tant Espanya com Catalunya! Cap altra opció no és independentista ni nacionalista.

No necessitem caritats, sols justícia … que ens tornin el que ens roben -dignitat, recursos, drets-. No cal ni que facin l’esforç o el sacrifici d’escoltar-nos. Si som nació no hem de demanar caritat a ningú, hem d’actuar com a nació! Qui no entengui això no val per ser nacionalista i molt menys per ser independentista. És falç, és engany, és hipocresia!

Ja és hora de que ERC i CiU es treguin les falses caretes darrera les quals amaguen la seva nul·litat i la seva mentida. Ben cert!: Són els eterns retardataris de la pàtria catalana d’avui, dels primers anys del segle XXI.

* Nota: Tota crítica a un partit va dirigida normalment al seu equip dirigent. La cosa es complica en cas dels partits assamblearis si la cúpula fa cas de veritat a les bases. O quan les bases no reaccionen als estirabots de les cúpules.
L’error pot ser del votant quan no interpreta bé el projecte del partit a qui votes o dones suport. Molt sovint aquest ha estat el meu cas. M’han enganyat o m’he autoenganyat.

Salvador Molins

  1. Cal diferenciar entre els dirigents d’ERC (i de CiU) i els votants/simpatitzants/militants de base i gent de l’àmbit local que fa molta feina. Si et refereixes als primers et dono tota la raó del món. Entre els segons hi ha molts independentistes  que tard o d’hora s’adonaran de com són aquells a qui segueixen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!