BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

18 d'abril de 2020
0 comentaris

Preparem i reforcem l’opció unilateral lleial al Mandat del 1r d’octubre. No signem els Pactes de la Moncloa, ni repressió, ni subjugació, ni ruïna, ni espoliació, ni mort… Prou!

  

Els nostres partits poden fer el seu pacte pendent?
Definir i acotar els passos concrets per complir el 1r d’octubre i alliberar Catalunya.
Edificar la República Catalana Independent.

El fet circumstancial actual que ens allunya les properes eleccions al Parlament de Catalunya l’hem d’aprofitar per preparar-nos i construir una unitat i coordinació de l’opció unilateral de manera que aquesta opció com més àmplia i forta sigui millor. No hem de desaprofitar aquest temps valuós que tenim a l’abast.

L’opció pactista d’ERC no té recorregut i si té un recorregut serà per al nostre perjudici, el perjudici de Catalunya i els catalans, cada cop més enfonsats en aquest forat negre que ens xucla el present, el futur, la vida i la dignitat.

Ara Rufian empeny per a continuar el diàleg que va fer possible la investidura del President espanyol de torn i rep una promesa de tornar-hi, tornar a la taula de diàleg un cop solucionada la qüestió de la Pandèmia del Coronavirus-19. Una sol·lució que ningú del món pot preveure en aquests moments, per tant una altre brindis al sol per entretenir Catalunya sine die.

Ara al “Presidente” espanyol de tporn, Sr. Sánchez del PSOE, el dels presos i exiliats, el del 155 primer i el del 155 segon -el de l’ “Autoridad Competente”, el poli bo -que no se m’escapi el riure o el plorar- de la Judicatura i els Fiscals espanyols que deuen ser els polis dolents que reprimeixen Catalunya, Sànchez el que dia sí i dia també posa pals a les rodes del govern català en la gestió i proveïments de la pandèmia, a aquest senyor, al seu govern i als seus partits PSOE i Podemos els hi torna a convenir l’abstenció d’ERC, almenys l’abstenció en la darrera idea de reafirmar i donar cobertura legal als Pactes de la Moncloa versió 2, trista memòria dels del 1981, sabem tots que serviran com tantes coses,  per anorrear i lligar de mans Catalunya per uns quants decennis més, així anem saltant i anirem saltant de quaranta anys en quaranta anys més, tal com els Israelites pel desert d’Egipte.

Rufian, els segon intent d’ERC d’encaixar-nos, després del fracassat primer intent en el cas Montilla, intenta de fet encastar-nos de nou a Espanya, l’impossible i inconvenient encaix dins un país, Espanya, que no és el nostre, més encara, és l’antítesi del nostre país, perquè l’existència d’Espanya fins al nostres dies actuals es basa en l’anul·lació de Catalunya, en “la mort de la Nació Catalana” com resaven les escobertes d’una de les edicions del Tractat de Nova Planta, la mort, i en no ser possible aquesta mort per la persistència del nostre Poble, amb la subjugació i el sotmetiment de Catalunya, l’espoliació i colonització humana, lingüística, cultural, esportiva, econòmica, científica, la humiliació, el càstig i la revenja, realitats que els catalans, també els d’ara, encara els d’ara, de la segona dècada del segle XXIè,  les vivim cada dia a la nostra pròpia pell.

Trist i sabut ja, des del primer dia que el President Espanyol en nom del “Gobierno”, del “Consejo de Castilla”, del Borbó i els exèrcits espanyols, va explicar que vol reeditat aquells pactes de la Moncloa, tots ho sabem i sospitem que els partits ERC i PDCAT es frisen per anar a parlar d’aquest tema, es frisen per saber ja on han d’estampar la seva signatura i a les mínimes condicions insuficients i estètiques ho faran, oblidaran el “digo Diego”, no se’n recordaran de la lletra menuda que de sobte apareix allà on no hi era, no es fixaran ben bé o són els punts, les comes i els punts i comes, ni els indefinits, ni els condicionals, que d’això “España” i els “españoles con mando” en saben una bona estona. Al final queda allò qiue un diu d’una manera i lk’altre ho interpreta al revés o mig al revés … i ja l’has fotut! que ens coneixem herveta que et dius marduix. La CUP encertadament, pels motius ja sobradament exposats no cau en la trampa i ja ha dit que ella no jugarà aquest enganyós i fraudulent joc. ERC o no sé si he de  dir ER, ja s’hi ha apuntat amb l’excusa d’escoltarem i en parlarem, com si no els interessés massa repetir la jugada de la investidura, encara que de nou se’ls emportin una altra vegada a l’hort de “las legumbres españolas” i després “si te he visto no me acuerdo!”. PDCAT també fa l’orni i no acaba de plantar-se davant d’aquest nova enredada. Pobres de nosaltres, els catalans!  Encara no podem refiar-nos d’aquests partits.

Per tot això és tan convenient que deixem de plorar i organitzem, ara que tenim temps, la unitat i coordinació de l’opció unilateral  lleial al 1r i al 27è d’octubre, respectivament, el Mandat del Poble “Estat català independent en forma de República” i la DUI catalana que ens cal completar com ho van fer la gent de Kosovo tot just abans de ser estat independent.

Tenim el Mandat del Poble Català del 1r d’octubre. L’hem de complir!
Edifiquem la República Catalana Independent.
Els independentistes -ni els sobiranistes si ho som de veritat, no podem signar els Pactes de la Moncloa, ni repressió, ni supeditació, ni ruïna, ni espoliació, … Prou!

Preparem i reforcem l’opció unilateral lleial al Mandat del 1r d’octubre mentre dura la Pandèmia i no arriben les eleccions al Parlament de Catalunya. No signem els Pactes de la Moncloa, ni repressió, ni subjugació, ni ruïna, ni espoliació, ni mort… Prou!

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del Bic

PS1:  El document que adjunto devia ser proper a les eleccions del 27S, no en sé la data.

PS2:  6 catalans més i arribarem als 88.000 registrats al Cens de la nova i incipient República Catalana Independent.   En temps de la Pandèmia i atacs continus d’Espanya, la millor actitud lleial al 1r d’octubre del 2017, al que vàrem votar els que vàrem votar “Si¨”, i la millor resposta d’homes lliures i determinats a fer realitat la nostra Independència és registrar-te al CxR. Fes-ho tu! no esperis que els altres ho facin per tu, ningú ens regarà res. Catalans, podem independitzar Catalunya. Som-hi, no dubtem, no siguem negatius, no ens ho podem permetre.

Som capaços de repetir aquesta aposta?
Intentem-ho!

————————-

MANIFEST PER A UNA COALICIÓ INDEPENDENTISTA GUANYADORA

1- L’objectiu de la coalició és crear una força independentista guanyadora de cara a les properes eleccions nacionals. Cal, doncs, evitar qualsevol altre objectiu que pugui dividir l’electorat i restar vots a aquesta opció de futur.

2- La independència és fonamental per a la supervivència de Catalunya, i és molt urgent si no volem enfrontar-nos a un futur molt negre. Tot partit que a aquestes alçades navegui en la indefinició s’ha d’entendre que no serveix als interessos nacionals i per tant no pot formar part d’una coalició independentista creïble.

3- La finalitat de la independència del poble català és la d’alliberar-se de la colonització secular que patim per part del govern espanyol. Aquest camí de llibertat és l’única opció realista per tal d’aconseguir un futur que garanteixi la continuïtat de la nostra llengua, cultura i tarannà, objectius irrenunciables de tot poble que conservi la seva dignitat. Aquests objectius únicament són possibles integrant la diversitat cultural que conviu actualment a Catalunya al voltant de la cultura catalana, que actuarà com eix comú, tal com s’ha fet tradicionalment ja des de l’edat mitjana, si no abans. La independència és també l’única manera de poder decidir el nostre futur pel que fa al model econòmic i a les relacions internacionals que ens siguin més convenients.

4- Com a conseqüència dels tres punts anteriors, la coalició tindrà com a prioritat màxima la declaració d’independència de Catalunya, com a primer pas per assolir la llibertat i unió de tots els Països Catalans, segons el model que s’haurà de decidir democràticament quan serà el moment. Essent la funció d’aquesta coalició l’aplegament del màxim nombre de vots per traduir-los en escons independentistes, serà una coalició per un dia (papereta electoral única). Posteriorment al dia de les eleccions, els partits o coalicions integrants actuaran per separat a nivell parlamentari, seguint únicament el mandat prioritari de crear l’estat català i participar en la elaboració i presa de decissions de l’estratègia comuna més convenient en cada moment, però mantenint la pròpia personalitat en tots els altres aspectes de l’activitat política.. La tendència político-econòmica de cada partit cridat a integrar-se a la gran coalició indepententista és, doncs, irrellevant, i no serà cap impediment a l’hora de constituir la llista comuna.

5- Si la majoria parlamentària permet declarar la independència per declaració directa del Parlament, així es farà tenint com a base els anteriors punts 2 i 3. En cas contrari, es treballarà per convocar un referèndum vinculant per iniciativa del Parlament durant la primera legislatura, emparat en la legitimitat màxima que és la que atorga el poble quan decideix democràticament sobre aquells drets fonamentals reconeguts internacionalment. Així, la legitimitat democràtica primarà sobre les possibles traves legals que vulgui imposar l’estat espanyol, a qui no reconeixem cap paper de cara a la creació i acceptació del futur estat català.

6- El model polítoco-econòmic que es triï per al nou estat català es decidirà democràticament quan aquest estat nostre hagi estat creat, després de presentar les diverses possibilitats i analitzar-ne la conveniència en un procés plural i participatiu.

7 – La Coalició resultant tindrà un nom nou, es pactarà entre tots els partits de la Coalició un pacte comú en matèria independentista i a poder ser un pacte global que primi en tot la independència amb caràcter d’urgència.

8 – La llista es confeccionarà segons els següents criteris:

Cada partit determinarà un representant que actuarà amb tots els demés de forma col·legiada i que ocuparan els primers llocs de la llista seguint l’ordre segons el nombre d’escons actuals de cada partit, després d’aquests primers llocs seguiran un segon diputat de cada un dels diferents partits pel mateix ordre, després seguiran un tercer diputat de cada un dels diferents partits pel mateix ordre,  i així successivament …

9 – El principi d’actuació dins la coalició han de ser:

Actuar col·legiadament, sota el nom i sigles escollides i amb fidelitat al que s’hagi pactat. Tenir sempre present l’Objectiu marcat i pactar l’estratègia en tot moment. Si hi ha cap desavinença es resoldrà internament.

El col·legi de diputats escollits pactarà i es repartirà cadascun dels càrrecs que considerin necessaris.

(Data:   desconeguda)

————————

Aquest document devia ser proper a les eleccions del 27S, som capaços de repetir aquesta aposta?
Intentem-ho!

PS:     6 catalans més i arribarem als 88.000 registrats al Cens de la nova i incipient República Catalana Independent.   En temps de la Pandèmia i atacs continus d’Espanya, la millor actitud lleial al 1r d’octubre del 2017, al que vàrem votar els que vàrem votar “Si¨”, i la millor resposta d’homes lliures i determinats a fer realitat la nostra Independència és registrar-te al CxR. Fes-ho tu! no esperis que els altres ho facin per tu, ningú ens regarà res. Catalans, podem independitzar Catalunya. Som-hi, no dubtem, no siguem negatius, no ens ho podem permetre.

  

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!